• 2019-04-12, 23:40
  • 5

Vårt första stopp på kryssningen- Jamaica! För en reggaelover så kände jag mig som ett barn på julafton. Jag har länge velat åka till Jamaica och blev så glad att det var ett av stoppen på kryssningen. Tänk er att höra reggea överallt på denna sköna karibiska ö!

Musiken är ju bara helt underbar och människorna. Avslappnade och coola. No problem.

Mitt tips om ni ska kryssa är att vara förberedd. Ta reda på några saker du vill göra, man är oftast inte en hel dag så det är smart om man gör saker som är i närheten så du får ut så mycket som möjligt. Jag fick tips av en följare på instagram att kontakta “Know Jamaica tours.” Sök upp dem på instagram, de svarade direkt. Helt underbar kille som tog hand om oss! Jag skippar gärna utflykter med massa folk, jag gillar att boka något privat och vilken dag vi fick.

Han körde runt oss, berättade mycket om staden Ohio Rios, visade oss kontrasterna. Rika vackra hus och det fattiga. Usch så jobbigt. Men jag tycker om att se hur det ser ut på riktigt i ett land. Inte bara vara inne på en resort.

Vi plockade mandlar i från träden, lime, citrongräss, stannade på en vacker utsiktplats och fick se fartyget från ovan Åkte till en mysig strand, åt lunch på lokal restaurang och det allra häftigaste, klättrade i vattenfallet Dunns river falls. Det måste ni bara göra om ni åker till Ocho Rios!

Här kommer bilder från vår dag på Jamaica, vi hade en underbar dag och vill gärna åka dit igen.

2019-04-12 Johanna Toftby, Resor

Kommentarer

Annelie 7 månader sen

Hej! vilka snygga brillor du har!! köpta var?? vilken resa ni gör=) vill göra den när jag fyller 50 (om 2 år) haha.
Gillar dej och din fina blogg kram Annelie

Sanna 7 månader sen

Hur jäkla fräsch är inte du då?? Herre! Så vill jag oxå se ut när jag är i din ålder! Smashing! Vilken toppensemester ni måste ha? Den blå klänningen,lovely! Kommer från? Måste ha i Spanien i sommar! Massa kramar

Sanna 7 månader sen

Hur jäkla fräsch är inte du då??? Herre! Så vill jag oxå se ut när jag är i din ålder! Vilken toppensemester ni måste ha! Älsk på den blå klänningen,kommer från??? Måste klicka hem till min månad i Spanien!!!
Massa kramar

Sandra 7 månader sen

Kul att få se bilder från Jamaica 😊
Vilken häftig resa ni gör. Mycket att få uppleva.
Ha det fortsatt bra.
Kram Sandra

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Tack Sandra, det är helt fantastiskt!
Nu har vi kommit fram till Fort Lauderdale! Så fint här, jag och Janne var här för ett år sedan och nu bor vi på samma hotell, Lago mar som ligger precis på stranden.

Lunch nu och sen beachen! Strålande sol och 27 grader så ska njuta några dagar till.

Kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vilken fantastisk dag! Jag och darling blev upphämtade på hotellet och åkte rakt ut i öknen. Bland det häftigaste jag sett. Vilket häftig miljö, bara sand så lång ögat kan nå. Vi…

Vilken fantastisk dag! Jag och darling blev upphämtade på hotellet och åkte rakt ut i öknen. Bland det häftigaste jag sett. Vilket häftig miljö, bara sand så lång ögat kan nå. Vi…

Är ni i Hurgada i Egypten måste ni ta en utflykt till paradisstranden Mahmya! Igår var vi där och fick en helt underbar upplevelse. Vi åkte med Apollo och hade en så…