• 2019-04-13, 14:37
  • 9

Innehåller annonslänkar 

Balkongen på hytten är verkligen något ni måste boka med om ni ska åka. Det gör hela resan, jag älskar sitta och bara titta ut på havet, inget land någonstans. När jag och Janne reste så satt vi ofta här, han älskar också havet och vi satt även här och jobbade. Man behöver komma undan ibland.

Titta på solnedgången eller äta frukost, man kan få frukosten till rummet om man vill. Något mindre utbud förstås men mysig att göra det en dag.

Har några tips till er! Hittade röda byxor innan vi åkte, så sköna och lätta att packa ner i väskan. Sitter jättefint på. Klantigast i världen är jag. Spiller alltid och så klart jag gjorde även här.

HÄR, söt vit blus med band i bak HÄR. Marilyn tyckte den outfiten var jättefin, fräscht i sommar.

Ellos kör 30% så passa på nu! HÄR är startsidan med kod.

Många frågar även efter denna rosa söta klänning med hjärtan, hur söt! Tänk till bröllop eller studenten, ni hittar den HÄR. 

Här är den turkosa klänningen, som även är fin som vanlig strandklänning. Jag älskar off shoulder och bor nästan i sånna kläder sommartid.

Turkosa HÄR.

Nu är vi framme i Miami och ska kliva av båten efter en helt underbar vecka här, saknar resten av gänget men Lisa-Marie pluggar och kunde inte följa med, Janne är på en hockeyresa med ett gäng grabbar i Dubai, bokad sedan väldigt länge så våra resor krockade totalt, vi kunde inte åka kryssningen en annan vecka eftersom detta är ett delsamarbete.

Men vi kommer boka till höst/vinter igen, för detta måste de med på. Saknar dem så mycket men snart ses vi.

Nu blir det Fort Lauderdale!

 

 

 

 

 

2019-04-13 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Ett av våra fyra stopp på kryssningen med MSC Seaside i karibien var Mexico och staden Cozumel. Så härliga stopp vi gjorde, Jamaica, Cayman Island, Mexico och Bahamas. Jag var riktigt sugen…

En dag kvar! I morgon fotar vi sista dagen till min bok. Har varit igång från 8.30 till nu så jag ville bara säga tack för att ni finns och att ni…

Så usel bloggerska dessa dagar men ni vet varför. Kommer blogga järnet som vanligt när vi plåtat klart till boken. Har ni instagram? Klicka på min profilbild så kan ni se massor…

Innehåller annonslänkar Vilken sommarvärme! Jag och Lisa-Marie har varit ute på en runda med Lucy, hon badar och går i vatten så fort vi hittar en bäck. Svalka av sig är skönt.…