• 2019-04-15, 15:18
  • 10

Innehåller annonslänk

Igår hade vi en underbar slapp dag här på hotellet. Låg vid den tysta poolen, visst är det bra när det finns flera stora pooler. Något för alla. Lago Mar beach här i Fort Lauderdale har lugnt poolområde överlag, inte kaos med rutschkanor överallt. Jag väljer bort de hotellen direkt. Har bott på dem när barnen var små men ni kommer förstå när era yngre barn blir äldre. Allt har sin tid.

Sedan är det kul med lite musik, liv och folk! Eller hur?

Här finns det flera pooler att välja på, den ena är riktigt grym. Där får det inte vara gap och skrik, vi låg där hela dagen och lyssnade på dokumentärer och ljudböcker.

Iskall cola zero med massor med is vid poolen. Vad slår det?

Jättebra frukost på Lago Mar beach. Här kostar frukost 18 dollar per person. Men på Loews i Miami betalade jag 33 dollar p/p för mig, Janne och Marilyn. Puh.

Vissa hotell har bara ljusa rostmackor och sylt typ. Men då äter man ute. Vi har haft tur, eller kanske skicklighet när vi bokar. Haha, man lär sig. Kolla omdömen och bloggar, men tänk på att alla omdömen kan ju vara ganska personliga. Vissa kanske inte gillar äggfrukost eller gillar hårda sängar tex.

Sängarna är A och O! Blir galen om det är dåliga sängar, förstör sömnen och man får ingen bra resa. Kolla sovrum och sängar, renlighet.

Jag blev nermailad om min blå-vita klänning på stories sedan jag lade ut igår. Off shoulder säsongen är här! Vet nog ingen som missbrukar off shoulder som jag. Älskar, det. Skönt med bara axlar när det är varmt, somrigt och fint. Och skiner solen får du fin färg. Missade däremot fota hela men på instagram ligger det en bild/film.

Det är ingen klänning utan en kjol jag drog upp som klänning. Så gör jag med många plagg. Kostar bara 249kr och blir oftast billigare med en lång kjol. Så har man flera plagg i ett. Superfin på! Gå upp en storlek om ni är lite större över byst/rygg. (Bra resår och sitter jättefint på)

Finns HÄR

Igår åkte vi Watertaxi! Man tuffar runt i kanalen och kan hoppa av och på när man vill på flera stopp. Hur mysigt som helst. Varför har vi inte det på fler ställen hemma?

De privata “husen” är ofattbart lyxigt stora. Slott. Stora båtar utanför. Så roligt att få se sånt.

Det var molnigt på kvällen, ganska skönt för vilken värme det är här. Har aldrig haft så bra väder på en så lång resa. Regnade en dag i Miami men sedan har det varit 28 grader och varma kvällar sedan vi kom. Har varit en skön luft, inte alls fuktigt som det kan vara ibland.

Klockan är nio hos oss, jag sitter och skriver på min bok och snart blir det frukost. För varmt för att gå så vi kommer ta gymet i eftermiddag.

Tack för alla tips och era hälsningar efter förra mailet. Kommer bli tvungen att vara ganska “luddig” med en del saker här inne just nu, men ni kommer förstå varför sen.

Puss och kram

 

 

 

 

2019-04-15 Resor , , ,

Kommentarer

Bittan 1 år sen

En månad per år blir man ju avis på. En vecka vart femte år numera tyvärr :-)
(dock beroende på att jag skaffat ställe i Spanien så jag ska inte klaga haha)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Haha boende i Spanien är ju fantastiskt! Härligt!

Bittan 1 år sen

Vi äter alltid frukost på en diner oavsett hur/var vi bor. Halva priset mot hotell, mysigt ibland ruffigt men genuint.
Saknar Florida. Har bott där, ofta varit där o har vänner kvar…Älskar’t!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Ja men på Lago mar beach är det längre ifrån, vi bor endast ett par dagar på varje stopp så en dag på hotell om det är bra är inga problem.

Äter alltid utanför annars, vårt favorit är coola husvagnen i Miami Beach. Äkta amerikansk frukost. Så mysigt!

Älskar älskar Florida också. Minst en månad varje år nu.

Camilla Botold 1 år sen

Underbar resa, så roligt att du delger oss följare💗
Såg Arvingarna på Trädgården i Göteborg..Tror bestämt Casper sökte i publiken efter dig innan de tror av låten Johanna.
Magisk show💃

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Vad kul att du gillar det! Älskar dela med mig, jag letar själv efter mycket tips när jag reser eller lagar mat eller annat smått och gott.

Hade så gärna velat vara där. Så kul med den showen!
Haha jasså minsann. Snyggt namn på den låten med andra ord ;)

Förstår det var drag, såg på hans insta att det var över 1100 pers! Wow!

Anna Mountain 1 år sen

Det slår fint med det
vid poolen 👍

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Eller hur, så gott! Iskall. Måste vara massor med is :)

Jenny 1 år sen

Åh så härligt ni ser ut att ha det🤩🤩 så fiffig du är, fixar om en kjol så där👍🏼👍🏼 Kolla den, måst nog köpa, medans det finns kvar❤️Ha det bra

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Tack Jenny! Ja, visst är det smart :) Går att hitta på roliga saker och inte alla som har likadant.

Nu blir det poolen! Kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Nu är vi hemma i Sverige! Vilket underbart väder vi har kommit hem till. Förra veckan såg vi det var -8, alla gick i vinterjackor och mössa. Och nu är våren här!…

Innehåller annonslänk God morgon från Fort Lauderdale! Klockan är 9.30 hos oss och snart frukost. Solen skiner och jag får verkligen nypa mig i armen, för vilket väder vi haft på hela…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…