• 2019-04-16, 21:35
  • 6

Innehåller annonslänkar 

Har ni läst Hälsobibeln av Dr Rangan Chatterjee? Den läser jag just nu, vilken bra bok! Kan verkligen rekommendera den. Boken handlar om att vi kan göra små förändringar i vår vardag för att förebygga sjukdom och till och med vända ett påbörjat sjukdomsförlopp.

Man får lära sig doktor Rangan Chatterjees helhetsmetod. Hur man prioriterar de fyra nycklarna: Vila, mat, rörelse och sömn. Läste text om patienter han har hjälpt med depression eller ångest, vilka fantastiska verktyg man kan ta hjälp av för att bli frisk.

Man måste inte äta mediciner, jag vet en del måste, men inte hela tiden. Inte hela livet, kanske inte alls. Jag är totalt uppsluken av hans bok, tänk om fler läkare arbetade så här.

Stranden vid hotellet, det är galet vilken strand de har. Jag älskar breda stränder, så härlig känsla. Här är sanden fin men inte i närheten hur den är på västra sidan Florida. Kritvita stränder där, så vackert. Men alla platser har sin charm. Ska tipsa er om alla mina favoritställen här, finns en del men alla är på olika sätt. Vackraste stranden på hela resan är helt klart Seven miles stranden på karibiska ön Cayman island. Utsed till världens vackraste och det förstår jag. Ska visa bilder.

Måste tipsa er om den sötaste outfiten! Grönt linne och byxor med aprikosa färger, helt underbara färger och riktigt snyggt på. Nu börjar våren komma till Sverige ser vi, så skönt med svalare kläder.

Visst är det sött? Linne HÄR, byxor HÄR. Snyggt med låga coola sandaler eller sneakers till, gillar att bryta av kläder.

Idag på frukosten, hur underbart är det inte att sitta ute och äta. All mat är ju god nästan. Tänk när sommaren till Sverige kommer. Bästa tiden har vi framför oss nu.

Lite off shoulder igen. Rosa toppen HÄR , vita shorts HÄR (favoritshorts, finns flera färger)

Nu är klockan 15 här och dags för lunch.  (Har absolut inte bränt mig i ansiktet, solen som lyser så)

 

 

2019-04-16 Johanna Toftby, Resor

Kommentarer

Åsa ö 3 månader sen

Du är bara för underbar.älskar din blogg

Anita 3 månader sen

Den boken är jättebra håller oxå på att läsa den.Jag blev inspirerad av honom när han var med på skavlan.Fler sådana läkare tack.

Camilla 3 månader sen

Vilket inspirerande boktips! Jag är ingen “bok människa” alls, men den här lät riktigt intressant. Har beställt! 😊 Tack för tipset!
Ha en fortsatt trevlig resa, ser underbart ut!

Linda 3 månader sen

Vad använder du för solkrämer? Tips!!

Barbro 3 månader sen

jättefina kläder.
kram på er.

Katarina 3 månader sen

Superfint linne och byxa, vill ha! Hur är storleken på byxan? Fortsätt njut av semester!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Alla pastalovers, har ni gjort den här enkla men goda pastan med västerbottenost och kantareller? Nytt recept. En magisk kombo. Pastan går supersnabbt att laga så det här är inga krångliga saker…