ANNONS
Integritet på Tailsweep

Hemma från USA, hej Sverige!

/


Nu är vi hemma i Sverige! Vilket underbart väder vi har kommit hem till. Förra veckan såg vi det var -8, alla gick i vinterjackor och mössa. Och nu är våren här! Kan nog inte varit borta på en bättre tid, samma förra året när vi var i USA 4 veckor i mars-april. Bästa tiden att resa iväg på.
Vilka två grymma veckor vi haft! Min älskling Marilyn, så kul att kunna resa med sina stora barn, så mysigt.


Men borta bra och hemma också bra. Vi hade en bra hemresa, Lufthansas A 380 är riktigt bra, bokar ni premium som är mellan ekonomi och första klass är det grym service och bra säten. Sitter hur bra som helst.
Sista bilden på den här resan vid poolen igår.Här lyfter vi och flyger upp över Miami, ser ni bron över till Miami beach?


Stödstrumpor på. Bästa på resan, blir inte svullen och mår bättre med dem och massor med vatten under lång flight.


Kollade på Mamma Mia, del ett och två. Det finns hur mycket film som helst, men var för trött för att se någon ny, haha. Såg en enkel mysig. Visst är den bra! God mat och frukost efter några timmar.
Helt lost med tiden nu. Så trött. Men jag har det inte lika jobbigt som när jag landar i USA. Vaknar 03 första dygnen  och vill somna ståendes 19. Efter en vecka är jag helt inne i tiden. Brukar gå fortare hemma i Sverige.


Här har vi precis mellanlandat I Frankfurt, regn och grått. Då visste vi inte om vackra vädret i Sverige. Ser ni bilarna, så sjukt stort plan detta är.


Göteborg! Frös ihjäl i den här jackan när vi lyfte, men ville inte släpa på vinterjacka. Nu kunde vi gå utan jacka. Vilken känsla att varit borta fyra veckor under den här tiden och komma hem till detta. Det hade ju även slagit ut i Trädgårdsföreningen vid Jannes, jag älskar den här tiden vi har framför oss nu.


Kärt återseende. Vi har varit ifrån varann i två veckor, det har vi inte varit en enda gång innan sedan vi träffades för över sju år sedan. Vi är vana att göra allt ihop, så det var mysigt att ses själva igår i Göteborg och bara umgås.
Nu ska vi fira påsken, mamma har påskmiddag på påskafton, de blir kul. På kvällen ska vi på stor 80-talsfest, en av mina bästa vänner Annika fyller 50 år och de firar även ett 30 års jubileum så gissa om jag ser fram emot den festen.
Älskade 80-talet och går själklart all in. Sprungit runt i Göterborg hela dagen och fixat allt. Ska bli kul att se om ni kan gissa vad jag ska vara. De som känner mig väl tror jag listar ut.
Till helgen kommer Jannes stora barn ner från Stockholm, det ska bli mysigt att träffa dem också. Full fart, haha.


Har förstås även kramat och träffat Lisa-Marie som pluggar och kunde inte följa med, hennes resa i Asien på tre månader är så färskt fortfarande så hon tyckte inte det gjorde något. Älskar att få träffa sina nära och kära när vi varit borta.


Och Lucy. Älsklingen. Hon pussade ihjäl mig.


Nu ska vi äta en sen middag efter Marilyns fotbollsmatch, har gjort en ny paj med lax och spenat som ni ska få tips på.
Ser god ut!
Glad Påsk alla, nu är snart allt som vanligt här inne igen och ska göra ett par inlägg om hela resan med länkar för er som vill ha tips.

6
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00