ANNONS

Påskshopping! 20% rabatt på allt hos Blueco

/

Långfredag och påskhelgen är här, vilken ljuvlig helg vi får med strålande sol. Hoppas ni får en riktigt skön påsk. Jag har precis druckit kaffe utomhus, solen skiner och Lucy ligger och njuter på stolen. Känns galet att komma hem till sånt här väder, var ju vinter när vi åkte.Blueco.se

har fått in massor med vårnytt och vill fira påsken med er. Jag har fått en exklusiv kod till er, är ni sugna på vårshopping och hitta något fint till våren och sommar. En hel del av det jag hade med på resan,

HÄR

hittar ni butiken.


Skriv koden 

EASTERTOFTBY

vid kassan så dras 20% av på allt.


Pangsnygga solglasögon med spegelglas, Janne lånade mina med till Dubai, kul att även en kille vill använda dem. Funkar till båda.

HÄR. Jättefina

väskor

, bra pris. Caroline Swedbom som jag ofta har, älskar hennes örhängen.

HÄR. 


Svart top 

HÄR

,

vita toppen

HÄR

kjolen 

HÄR.Den svarta volangkjolen är galet snygg, sätt en tisha till och ett par sneakers, fint att blanda. Funkar både ha den högre upp i midjan eller lägre.Långa klänningen många frågat efter

HÄR.  

En favorit jag hade på resan.
Lång leopard cape, till festen eller stranden, skön på. HÄR.

5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00