• 2019-04-19, 11:32
  • 5

Långfredag och påskhelgen är här, vilken ljuvlig helg vi får med strålande sol. Hoppas ni får en riktigt skön påsk. Jag har precis druckit kaffe utomhus, solen skiner och Lucy ligger och njuter på stolen. Känns galet att komma hem till sånt här väder, var ju vinter när vi åkte.

Blueco.se har fått in massor med vårnytt och vill fira påsken med er. Jag har fått en exklusiv kod till er, är ni sugna på vårshopping och hitta något fint till våren och sommar. En hel del av det jag hade med på resan, HÄR hittar ni butiken.

Skriv koden EASTERTOFTBY vid kassan så dras 20% av på allt.

Pangsnygga solglasögon med spegelglas, Janne lånade mina med till Dubai, kul att även en kille vill använda dem. Funkar till båda. HÄR. 

Jättefina väskor, bra pris. Caroline Swedbom som jag ofta har, älskar hennes örhängen.HÄR. 

Svart top HÄR,vita toppenHÄR kjolen HÄR.

Den svarta volangkjolen är galet snygg, sätt en tisha till och ett par sneakers, fint att blanda. Funkar både ha den högre upp i midjan eller lägre.

Långa klänningen många frågat efter HÄR.  En favorit jag hade på resan.

Lång leopard cape, till festen eller stranden, skön på. HÄR.

 

 

 

 

 

 

2019-04-19 Johanna Toftby

Kommentarer

Carolina 7 månader sen

Älskar skorna på första bilden till vita klänningen. Vart är dom ifrån?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Ja det är mina favoriter. Tiger of sweden.

Marie johansson 7 månader sen

Hej Johanna,
Vilken färg har du på dina glasögon 👌
//Marie

CHRISTEL 7 månader sen

Härligt att ni är hemma igen välbehållna Önskar er en underbar Påsk i det fina vädret tack för att vi fick följa med på resan Kram Christel

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Tack Christel! Roligt att du tycker det.

Kram JOhanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

God morgon! Vilken julfeeling jag har här hemma, nu smyger jag in lite jul. Inga julsaker än men juldofter, julmusik och idag ska jag baka pepparkaksmuffins med nötkrämfrosting. Nötkräm var det bästa…

God morgon! Vilken julfeeling jag har här hemma, nu smyger jag in lite jul. Inga julsaker än men juldofter, julmusik och idag ska jag baka pepparkaksmuffins med nötkrämfrosting. Nötkräm var det bästa…

Just nu sitter jag på helspänn och vill inte ha något samtal från veterinären innan tiden jag ska hämta henne… eller jo, klart jag vill men inte att något har hänt. Lucy…