• 2019-04-20, 13:13
  • 11

Glad påsk alla läsare! Hoppas ni får en riktigt fin påskafton! Vi är snart framme hos mamma och påskmiddag. Så mysigt!

Ikväll ska vi på stor 80-talfest! Är så taggad för det, haha! Min kompis Annika fyller 50 år och hon och hennes man Per firar 30 år sedan de träffades idag på påskafton så därför är det 80-tals tema! Går självklart all in och kommer nog inte se klok ut, men 80 var ju en helt underbar tid. Färgerna, frisyrer, kläder… musiken!

Köpte stark mousse igår, fy vad håret ser ut, som en pudel. Krispigt, hårt precis som när jag gick i åttan. Puh.

Jag och barnen åt en så god paj häromdagen och firade lite påsk. De är med idag också men kul att äta tillsammans när jag och Marilyn kommit hem från USA. Jag gjorde en paj med lax och spenat, den ska ni få recept på. Mandelbotten och underbara smaker. Kommer i morgon.

Nu är vi framme, ha en riktigt fin påsk! Kolla min pudelfrisyr, hjälp…men ikväll är det stort och burrigt!

2019-04-20 Johanna Toftby

Relaterade inlägg