• 2019-04-22, 20:48
  • 12

Vilken 80-talsfest! På påskafton firade vi vår vän Annika som fyllde 50 år och Per och Annika 30 år sedan de träffades- därför blev vi inbjudna på back to the 80s! Hur kul är det inte med temafester. Jag älskar det!

Grattis Annika på din 50-årsdag och grattis till er båda! Vad snygga alla var och vilken härlig fest.

Eftersom jag älskade 80-talet och Madonna var min stora idol var inte valet av klädesel inte svårt. Klart jag ska vara Madonna. Stort hår, mängder med mousse så håret blir krispigt, knallrosa rosa rouge, spets och kors, spetsstrumpbyxor och en flaska hårspray. Klart. Glöm inte luggen.

Herregud vad jag såg ut. Men så såg jag ut 1986. Och vid min sida hade jag ingen mindre än….

Stiliga Tom Cruise, vem såg inte Top Gun? Jannes favoritfilm. Uniformen när de tog examen.

Bästa av allt var att min bästa kompis Hanna som jag känt sedan barn såg ut som hon gjorde på den tiden. Hårdrockstjej.

Spara inte på rouget. Lägg ett kuvert när man borstar så får du den perfekta 80-talslooken.

Av oss fick de restaurang och hotell i Göteborg, ska bli kul att bjuda ut dem och Hanna och Henrik ska också med! Roligt med upplevelser och ha något kul att se fram emot innan sommaren och göra det tillsammans.

Korsetten, blusen och kjolen köpte jag på Shock här i Göteborg, tips om ni letar snygga och coola kläder till hårdrocksfesten eller 80, 90 eller bara vill vara rockig. (De har allt, riktiga kläder och inte maskeradkläder) Även massor med smycken, smink mm. Kängorna köpte jag på Nilssons.

Som i en film, haha! De hade pyntat och gjort så fint, det var verkligen som att backa bandet. Musiken, allt pynt, planscher på väggarna, så kul! Barnens pappa är musiker och deras vän så han stod för underhållningen, mellan livemusiken spelades det allt du kan tänka dig från 80-talet. Himmelriket.

Snygga värdparet!

Helt fantastisk mat! Goda 80-talsdrinkar, god tårta och massa gott.

Älskar Pontus outfit för den är hans original, visst är det kul om man har sparat det roligaste och coolaste outfiten.

Amanda var så cool! Annikas systerdotter. (Lånad bild av Marie)

Tack för en magisk fest! Någon som vill låna 80 talsgrejer vet ni var det finns :)

 

 

 

 

 

2019-04-22 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Kristina 2 år sen

madonna var min stora idol på mellan och högstadiet. Kommer ihåg när man hängde i skivaffären och lyssnade med lurar på de 10 st LP skivorna som sålde bäst. Kommer ihåg alla tunna hårda armband i massor. Jag hade hempermanent och det köptes hårskum och spray.Jag målade med kajal på överläppen för att få hennes födelsemärke. Du var jättesnygg på festen som klippt ur okej eller frida tidningen😄 Önskar dig en fin dag!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Ja det var och är fortfarande min idol, spelade hennes låtar hela dagarna så mamma kan allt. Haha.

Tack snälla, tyckte allt att jag fick till looken ;-) All in är kul!
Ha en fin onsdag, massage snart här.

Kram

Eva 2 år sen

Wow så coolt Johanna haha kul att gå all in, du är supersnygg!! På riktigt alltså så var du supersnygg, du är ju snygg i allt!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Haha Tack Eva, 80-tal är kul och helt underbart med tema. Älskar att gå all in.

Kramar

anonym 2 år sen

Jag bryr mej inte om olika moden. Vill fixa håret som du har det här. Tycker det är jättesnyggt. Undrar om det går att permanenta så.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Permanent gör håret risigt, blir torrt och eländigt. Bättre locka eller krama i massa mousse.

Nettan 2 år sen

Kul med fester när gästerna verkligen anammar temat!
Dock tänkte jag inte på Top Gun när jag såg Janne, utan “En officer och gentleman” – även den en 80-talsklassiker.
Tom Cruise i Top Gun förknippar jag mer med flygar-outfits. Pilotbrillorna var ju dock alltid på:)
Snygga var ni i alla fall!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Ja verkligen!

Jo då- de har denna uniform när de tar examen och när de går ut på krogen.
Då är den vita uniformen på. 😍👏🏻

Ullis 2 år sen

Jag tänkte faktiskt också direkt på filmen En officer och en gentleman när jag såg Janne. Men den är ju så himla bra den med.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Jepp :) Visst är den.

Men inte Jannes favorit, han tittade på Top Gun 50 gånger säkert, haha.

De var så stiliga när de tog sin examen!

Jenny 2 år sen

Så läckra bilder👍🏼🎉🎉 alltid kul med temafester🍾🍾🍾 kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack! Det var så kul! 🥂🤘🏻😁😍

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…