ANNONS

Pasta med kyckling och blå Castello

/

Kyckling

,

Pasta

,

Recept

,

Pasta äter vi en gång i veckan, krämig pasta kan vara det godaste som finns. Detta är med kyckling och blå Castello, blåmögelost. Osten passar perfekt till pasta, det blev så galet gott.


Gillar ni? Castello är ganska stark i smaken så det blir verkligen bra smak av blåmögelost. Har en rolig pärm med mängder av recept som jag tagit fram, ni ska få paradrätter här på bloggen så vi får in lite nya recept. Hittade massor med kul, mina anteckningar när jag lagat mat i alla år.Bordet är dukat så ikväll ska vi äta onsdagsmiddag, jag har dock redan tjuvsmakat på pastan så jag vet hur den smakar när jag ska tipsa er. Helt underbart gott.


Den är ganska mättande eftersom det är kyckling, paprika och även lite bacon. Ta bort kött om du vill ha vegetarisk, funkar det med. Jag har gjort båda. Bacon lägger man på allra sist för det är knaperstekt så det ska inte vara mjukt.


Snurra pastan och ställ upp på tallriken så får du som på restaurang.Smaklig spis! Har varit ute på en runda, sedan mer jobb till boken, om två veckor ska vi fota! Då blir det full fart i köket. Kan ni gissa vad det blir för bok? 🙂

16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00