• 2019-04-25, 16:52
  • 13

Så underbart vilken sommarvärme idag. Hoppas ni kunnat njuta av vädret och hunnit varit ute en stund.

Jag och Lucy har gått en runda här i Göteborg, shorts och bara ben och solen skiner. Älskar den här tiden när allt börjar slå ut, nu går det fort, snart är allt grönt!

I helgen öppnar även Liseberg, då börjar sommaren, uteserveringarna är framme, alla är glada och glassköerna börjar ringla sig.

Jag har även varit uppe på Löfvingkliniken för en efterkontroll, gjorde filler hos Jennie precis före resan, så nöjd! Nu börjar man se resultat. Ska visa er sen i ett eget inlägg.

Filler i kindben blir snyggt på oss äldre och även läpparna, jag hade fylliga läppar när jag var yngre, när man blir äldre blir de som tunna sträck och jag ser sur ut, ännu värre med läppglans på… (På mig, bryr mig inte hur andra ser ut)

Gjorde en tonfisksallad med svarta bönor, blomkålsris, groddar, avocado och ägg. Den blir jag mätt på. Bara salladsblad mättar inte. Gillar ni tonfisk? Så gott och enkelt att göra till lunch.  Står mig hela dagen om jag äter en mättande lunch.

Nu vill Lucy också ha mat ser jag, sedan ska vi till Farellis som har 20-årsjubileum före hockeymatchen i scandinavium, spännande med finalmatcher!

2019-04-25 Johanna Toftby

Kommentarer

Anna 2 år sen

Du borde fixa din näsa, eftersom du fixar allt annat😊 du måste vara väldigt missnöjd med ditt åldrande?….dåliga gener?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Hej Anna!

Älskar min näsa, tycker den är superfin.

Jag gör ju aldrig saker andra säger jag ska göra vettu. Bara det jag själv gillar.

Fler frågor??

AnnikaS 2 år sen

Anna:

Är du helt dum i huvudet på riktigt eller spelar du efterbliven? Diagnos?

Fy fan vilka korkade dårar det finns.

Trevlig helg Johanna! Klockrent svar 😁👏🏻

Jennie 2 år sen

Släng dig i väggen Anna, det stinker avundsjuka. Jag hoppas i alla fall att jag är lika fräsch som du när jag närmar mig 40 😄 kramar 30-åringen

Sussi 2 år sen

Så skriver bara en som är vääldigt avundssjuk…. Varför skriver man så?
Jag har mina skavanker som 57åring, men jag tycker det är så kul att läsa om hur Johanna tar hand om sig; tar åt mej av varje tips.
Bra blogg Johanna!! Du blandar allt från kroppen till samhällsproblem. Och vågar skriva om saker som inte andra pratar om.

Marie 2 år sen

Vilken härlig dag ni haft på stan! Göteborg är fint och strosa på nu på vår/sommaren ☀️☀️ Jätteroligt också och få se bilder på dina fina hund..

sara 2 år sen

Det här är varför jag går in på din blogg ett par gånger om dagen, din ärlighet och dina tips – TACK och stor kram! Heja Frölunda!

Ana 2 år sen

Jag blir bara så ledsen när du tar upp fillers och ingrepp. Den här hetsen och “trenden”är så sorglig att uppvisa till våra ungdomar. Självklart gör alla som de vill och kommer alltid göra det är inte det jag beskriver, utan just en strävan efter att lägga upp det på sociala medier som faktiskt skriker: Du duger inte som du är.

Svar på kommentaren:
Lena 2 år sen

Håller inte med alls.
Alla är upplysta Idag och självkänslan sitter inte i utseendet, sitter i livserfarenhet och trygghet.

Idag kan du inte blunda eller skydda barn för allt händer på sociala medier.

Jag tycker Johanna står upp för vad hon gillar och står för vad hon gör.

Gillar din blogg Johanna!
Och jag har också barn. 💗

Carolin 2 år sen

Jag håller inte heller med. Tänk om man i hela sitt liv, stört sig på något i sitt utseende, eller haft komplex för något, och äntligen får en möjlighet att “fixa” det. Då ska man väl få känna sig fin och lägga ut bild på sin egen sociala media, när man är stolt och nöjd över sitt utseende. Är man inte intresserad av att fixa sig – fine – gör inte det då.
Ingen ska döma någon annan, beroende på hur man väljer att se ut. Tillfixat eller inte.

Jag har själv fixat min “argrynka” som jag fick tidigt i livet, och alla trodde alltid att jag var arg och sur. Numera får jag aldrig denna kommentar. Jag är sååå nöjd med detta och jag lägger gladeligen ut bilder på mig själv på sociala medier, vilket jag aldrig gjorde innan pga komplex för min argrynka. Nu ser jag ut som jag känner mig, glad och inte sur/arg.

Tänk efter innan du dömer andra, och avgör själv om du tycker skönhet sitter i hjärtat eller i utseendet.

Sussi 2 år sen

Ja jag fick se i spegeln att jag har dubbelhaka, trots väldigt smal:) Men det är inte kul. Har du några tips på `hänghaka`?
Säkert ingen annan som ser, men jag ser och det räcker. Inte kul

Ulrika Hultberg 2 år sen

Ha det så trevligt ikväll . Hockey är alltid roligt att se det live ..
Ulrika

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack Ulrika, nu hoppas vi på vinst!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg