ANNONS

Sommar i Göteborg!

/


Så underbart vilken sommarvärme idag. Hoppas ni kunnat njuta av vädret och hunnit varit ute en stund.
Jag och Lucy har gått en runda här i Göteborg, shorts och bara ben och solen skiner. Älskar den här tiden när allt börjar slå ut, nu går det fort, snart är allt grönt!
I helgen öppnar även Liseberg, då börjar sommaren, uteserveringarna är framme, alla är glada och glassköerna börjar ringla sig.

Jag har även varit uppe på Löfvingkliniken för en efterkontroll, gjorde filler hos Jennie precis före resan, så nöjd! Nu börjar man se resultat. Ska visa er sen i ett eget inlägg.
Filler i kindben blir snyggt på oss äldre och även läpparna, jag hade fylliga läppar när jag var yngre, när man blir äldre blir de som tunna sträck och jag ser sur ut, ännu värre med läppglans på… (På mig, bryr mig inte hur andra ser ut)

Gjorde en tonfisksallad med svarta bönor, blomkålsris, groddar, avocado och ägg. Den blir jag mätt på. Bara salladsblad mättar inte. Gillar ni tonfisk? Så gott och enkelt att göra till lunch.  Står mig hela dagen om jag äter en mättande lunch.

Nu vill Lucy också ha mat ser jag, sedan ska vi till Farellis som har 20-årsjubileum före hockeymatchen i scandinavium, spännande med finalmatcher!

13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00