• 2019-04-27, 17:14
  • 6

Innehåller annonslänkar  (Blå vit randiga klänningen hittar ni längre ner i inlägget) 

Vilken mysig middag vi hade hos fina mamma igår när hon fyllde hon 65 år! Vi bjöds på god mat och hade en trevlig kväll med mina syskon och alla kusiner. Vi är fyra helsystrar och sju barnbarn så det är fullt ös när vi ses.

Min Lisa-Marie är äldst och fyller 22 år i december, sedan kommer syrrans Alicia 21, Marilyn 20, Marcel 15, Nicole 13 och tvillingarna Alvin och Milo som är 12 år snart.

Älskar när alla ses och barnen har alltid gillat våra kalas, jag tycker det är viktigt att hålla ihop familjen för så är jag uppväxt, det har gett mig mycket och format mig hur jag är. Har så fina minnen från uppväxten med alla kalas.

De ska träffa sina kusiner och vara med, tänk vad mycket de lär sig, förutom all kärlek ger det fostran och trygghet. Så tänk på det när det är kalas och barnen vill iväg på annat. Viktigt för barnen. Mina barn fick lov att strunta i kalas om de hade prov eller match, men annars har de varit med. Idag är de väldigt glada för det.

Mina tvillingssystrar och Lucy. Ni ser att de är enäggstwins va?

Off shoulder- mitt favoritplagg hela sommaren. Blå vit randiga klänning HÄR. Klicka på online och välj storlek så kommer ni rätt.

Vilket kap för 299kr! Bra form och sitter skönt på. Den kommer jag använda mycket.

Tack för era fina hälsningar till mamma! Vet ni vad hon fick av oss? Hon älskar Danny och vi såg hans grymma show på Gothia Theatre förra året, nu kör han ny show till hösten och den ska vi se! Mamma fick tåg, hotell och premiärhelgen på Dannys show i november med middag. Så kul! Hon blev superglad, det blir härligt att göra något tillsammans.

 

2019-04-27 Johanna Toftby

Kommentarer

Eva 1 år sen

Fin klänning, snygg outfit! Och så snygg du är i håret, fin färg och fin längd, det klär dig mycket bra!
Grattis i efterskott till din fina mamma! Härligt att ni har en fin sammanhållning.

Cecilia 1 år sen

Grattis till din fina mamma! Ni är lika fina allihop i familjen Toftby!

Ulrika Hultberg 1 år sen

Tack johanna. Jag läste det nu precis .
Kram Ulrika

Ulrika Hultberg 1 år sen

Det var en snygg klänning du hade på dig, när du firade din mamma. Var kan man köpa den någonstans. Ha det så bra.
Kram Ulrika

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Tack Ulrika, jag har ju länkat till den här i detta inlägg?

Ha en fin lördagkväll, kram Johanna

Liselotte 1 år sen

Fina ni är! Grattis till din mamma!
Håller med dig helt. Så många lata föräldrar som låter barnen bestämma, känner en familj där barnen aldrig är med på kalas eller när vi ses, bortskämda lata ungar som gör vad dom vill är hemskt.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…