ANNONS
Integritet på Tailsweep

Låt inte barn svälta på flummig vegankost!

/

Jag vill gråta när jag läser i dagens GP om rättegången mot föräldrarna som höll på att döda sin lilla dotter med vegankost och solsken som enda mat. Flickan var timmar från att dö! 

Det som gör mig också förbannad är vissa kommentarer här på bloggen efter att jag skrev om detta för två veckor sedan. Någon tycker det är vi som inte fattar att ett barn kan tappa väldigt mycket i vikt om man drabbats av svår magsjuka och frågar mig hur mycket näring det är i griskött. 

Jag skiter fullständigt i hur mycket näring griskött innehåller, vad har det med detta att göra? Om barnet har drabbats av så svår magsjuka, hur i hela friden kunde de korkade föräldrarna då stanna hemma så länge? För det är ren och skär lögn! Barnet var nära att dö. 

Det är för jävligt att ni flumveganer ska mixtra med era barns liv. För det är precis vad ni gör. Ska ni ge era barn veganmat måste ni ha 100 procent koll vad ni behöver ge barnen för näring. 

Ännu hellre: låt barnen äta vanlig mat, man behöver inte ge barnen griskött eller annat trams som en del skriver här när jag tar upp vegankost varje gång. Man kan ge barnen nyttig och näringsrik kost så de växer och mår bra utan att ge dem en massa kött som nu är så känsligt för vissa. 

Kör er vegankost om ni vill, men jag bryr mig om barnen som blir undernärda. Det är ren och skär misshandel! Se hur det gick för den här stackars flickan, förbannade flumflum som kunde kostat henne livet! 

Vill du äta vegankost och leva på solsken, då är det upp till dig. Förstör bara inte dina barn för att vara trendig. 

78

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00