ANNONS

Ljuvlig rabarberpaj med jordgubbar och mandeltäcke

/


Första maj idag! Maj och juni är nog favoritmånaderna, allt börjar grönska och solen vi väntat på så länge.
Vad gör i idag? En följare på instagram frågade efter recept på rabarberpajen och vad sugen jag blev på att göra den när jag skickade receptet. Den är med rabarber, jordbubbar, crunch och mandeltäcke. Bland den godaste pajen jag ätit.


Man kan ju ta vad man har i frysen, funkar bra med hallon eller blåbär också. Men rabarber är ju så gott.
Receptet har du HÄR och det finns även en nyttig nötcrunch man kan göra istället för den med mjöl om man vill.
Gör pajen, ni kommer älska den!




Ha en underbar första maj, nu ska jag snart ut på en runda här i Palma innan vi ska iväg till ett nytt ställe för att sola och bada idag. Finns så många vackra platser här på ön med små vikar, vattnet är knallgrönt.

1

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00