ANNONS

Lillan är hemma

/

Lucy är hemma! Hon har varit hos mina uppfödare Håkan och Susanne, världens bästa är de som hjälper mig ibland. Lucy har sin kullsyster Bambi där och sina kompisar som hon älskar att leka med.


Nyklippta tassar och öron, älskar runda korta små öron på en pom, de ser ut som små rävar annars. Haha.Susanne skickar så gulliga bilder när hon är där. Jag kunde inte få bättre uppfödare, har fått stöttning från dag ett när vi köpte Lucy när hon var valp, den där tiden man behöver all stöttning man kan få. Är det en seriös uppfödare så ska ni få hjälp och råd, men

Black Oranges

hjälper alla sina valpköpare från hjärtat.
Köpte blommor på Övre husargatan idag som jag hade med och lite italienska delikatesser från butiken bredvid, åt pasta där idag, ska tipsa er i nästa inlägg.
Älskar ger presenter, nästan roligare än att få!


Nu ska vi ge oss ut, mot Götaplatsen för att ta emot SM-vinnarna! Lär koka där uppe idag.


Ha en riktigt fin fredag!1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00