• 2019-05-04, 13:45
  • 4

Jag vet att ni gillar restaurangtips i Göteborg och här ska ni få ett mysigt tips om ni älskar Italien lika mycket som jag.

Delitalia är ett en mysig delikatesspärla som ligger på Övre Husargatan 21 uppe vid Linné. Jag har tidigare handlat delikatesser där men igår åt jag en god lunch. När du kliver in hamnar du direkt i Italien, det finns allt du kan tänka dig, goda italienska delikatesser i charken men du kan även äta lunch eller ett glas ett glas vin.

Tror inte de har öppet kvällar men mysigt att gå dit en lördag lunch eller en eftermiddag. Bra service och god pasta, trevlig atmosfär.

Jag valde färsk tortelinni med Karljohanpesto och riven parmesan, pastan var verkligen hur god som helst. Älskar smakerna, måste ta med Janne och äta lunch där snart.

Svårfotad rätt, ni måste tro mig att det var så gott.

Man kan sitta ute, några få bord inne men supermysigt verkligen. Stolen vid charken, där satt jag. Pyttelitet, men ett måste om ni går förbi.

Köpte med mig pasta och pesto till Susanne och Håkan som hjälpt mig med Lucy, köpte även en paprikakräm och pesto till oss som vi ska prova i helgen.

Lutar åt Italien i sommar igen men härligt med äkta italienska smaker även på hemmaplan!

Kram så länge!

 

2019-05-04 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Lina 1 år sen

Hej! Varifrån kommer din fina leokappa? 😊

Annika 1 år sen

Hej
Tack för tipset, men vad är det för
läskig arm till höger i delidisken? Haha…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Ja testa, så bra!

Inte ens set, ni ser alltid mer än jag på bilderna :)

Kanske något nytt i charken ;)

Jag tror det är ljuset som gör bilden så.

Lotta 1 år sen

Dit ska jag gå, tack för dina restaurangtips!
Ha en fin lördag.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ellos Sommaren är här! Hurra! Har varit ute på en runda med Lucy, det är riktigt skönt idag. Kanske lite båt i eftermiddag? Tacksam vi har den i sommar…

Jag vet att många läsare vill veta när det är reportage i tidningar osv och nu är Amelia höst ute! Ett jättefint reportage om min kärlek till mat, rädslan inför ensamheten och…

Hej från en förväntansfull tjej som ska fira födelsedag i morgon! Lika pirrig och spänd som när jag var liten. Jag ÄLSKAR att fylla år. Älskar att fira andra, älskar att fira…