• 2019-05-08, 20:36
  • 17

Hoppas ni haft en fin dag! Jag stryker, röjer, springer omkring här hemma och har fotat, samtidigt kan jag inte sluta lyssna på ljudboken jag precis börjat lyssna på. Camilla Läckbergs senaste roman En bur av guld.

Uppläsare är Mirja Turestedt, jag gillar verkligen hennes röst.

Har svårt att sluta, vilken bok! Läser ni den? En bok om dramatik, svek, upprättelse och hämnd. Jag märker att det här är en helt annan bok än hennes tidigare böcker.

Jag prenumererar på Nextory och tjänsten är så bra! Enkel app, lätt att hitta böckerna du precis börjat lyssna på, allt sparas utan att du behöver göra något. Perfekt när du är ute på en runda, står i spåret och har bråttom, grejar hemma som jag gör precis, eller när du kör bil.

Eller stryka men stryker inte så mycket, kom av mig.

Vill verkligen tipsa er att prova Nextory, de har allt! Jag gillar även biografer och memoarer, såg ni Hampus Hedström på Nyhetsmorgon i veckan? Vilken succe han gör på youtube. Han har precis släppt en ny bok “Det skolan inte lärde dig”. Hampus blev professionell trollkarl som 12-åring och startade eget företag när han var 14 trots dina diagnoser och dyslexi. Älskar att läsa om framgångsrika, driftiga personer. Boken verkar bra.

Jag lyssnar mer och mer på ljudböcker för jag märker att jag kopplar av. Även om jag är ute och går och lyssnar blir det avstressande. Bonus att jag samtidigt får motion.

Nextory är en grym prenumerationstjänst där du får tillgång till tusentals titlar, både ljudböcker och e-böcker. Du kan enkelt byta bok och bara börja lyssna på en annan när du vill. Det finns oändliga möjligheter.  

Har du inte Nextory, passa på att lyssna gratis i 30 dagar, skriv koden TOFTBY och klicka HÄR så kan du lyssna 30 dagar helt gratis!

 

2019-05-08 Johanna Toftby

Kommentarer

A 2 år sen

Måste vara något fel på mig för jag kan varken lyssna eller läsa bok, mina tankar är överallt och ingenstans efter 15 min:) eller så har jag somnat… Meeen dom räcker ju länge för mig;)

En fråga: Vi är i studentens tider här hemma och undrar vilken storlek du hade på tälten förra sommaren? tänkte så man får en liten hint om vad som kan behövas för storlek.. Du har verkligen gjort det så fint när din tjejjer hade student tid:)

Ha de bäst Kram /A

Anna 2 år sen

Camilla Läckbergs böcker är sjukt bra, kan inte annat än hålla med dig!
Jag brukar använda Nextstory i samband med skoluppgifter när man ska läsa en bok till en kurs. Det är helt perfekt att kunna gå med den i lurarna och få annat gjort under tiden. Guld värt!

Anneli 2 år sen

På tal om böcker… fick hem din bok i går, har väntat på den i pocket för jag slukar böcker och inbundna, svenska böcker är, tyvärr, så himla dyra i Finland.
Har inte börjat läsa ännu, tänkte ta med den på tåget på fredag, men kul att bildsidorna är i bättre papperskvalitet och i färg.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack, vad glad jag blir! Ja, vi valde bilderna i en bättre kvalite, det blir inte så roligt annars..

Älskar att den även finns i pocket, många läser pocket för den är lätt att ha med.

Kramar

Eva 2 år sen

Haha är nog inte alla som är så snygga och uppklädda när man står hemma och stryker och röjer😂 du skulle se mig när jag går här hemma och skrotar i gamla långkallingar och en gammal tröja🙈
Glamour det😂

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Gör jag med förstås men igår gjorde jag allt på en gång, fotade, strök, packar och åt mat. :-)

Jessica 2 år sen

Älskar ljudböcker. Har storytel och ör super nöjd med dem. Men tyvärr finns inte denna bok.😥

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Dags att byta då ;-)

Jessica 2 år sen

Ha ha ja kanske det. Dock finns din och den har jag läst. Super bra bok och tycker du har sån mysig röst. Det är väldigt väldigt viktigt med en bra uppläsare.
Kram Jessica

Charlotte 2 år sen

Jag har oxå nextory, haft länge nu och är kanonnöjd! På tal om läckbergs senaste så blev jag lite besviken:/ är nog bara jag haha så de måste vara mig det är fel på😁 märkte att jag blev irriterad av allt sexsnack som jag tyckte tog över lite för mkt ibland.

Men annars gillar jag läckbergs böcker för övrigt:)

Lotta 2 år sen

Så fin du är!

Louise 2 år sen

Härligt med böcker både att lyssna och läsa.
Hur snygg är inte du och den klänningen du har. Vart är den ifrån? Har även länge undrat över dina stora runda örhängen vart dom kommer ifrån? Har länge letat efter sådana men inte hittat några jag gillar.
Kram

Maria 2 år sen

Tack för boktipset. Har du fler tips på bra böcker? Är en bokmal som lyssnar på flera böcker i veckan….

Svar på kommentaren:
Marie 2 år sen

Jag läser inte Läckberg. Blivit besviken för många gånger. Jag är en storläsare, har BookBeat, tror inte det spelar nån roll vilken man använder. Just nu lyssnar jag på Persbrandt, så som jag minns det. Grymt bra, oerhört utlämnande av både sig själv och andra. Rekommenderas STORT!

Jessica 2 år sen

Flickorna på englandsbåten. Jättebra bok👍🏻

Mia 2 år sen

Har lyssnat klart på min via bookbeat som jag tycker är snäppet bättre än nexttory. Kan rekommendera svindlande affärer med Dag Öhrlund.

Ulrika Hultberg 2 år sen

Jag har haft fin dag , har jobbat. Solen har skinit här i Perstorp i Skåne. Jag brukar också lyssna på ljudböcker. Men tillfället gör jag inte de. Läser ingen bok just nu.
Jag gillar Nora Roberts böcker.
Ha det så bra.
Kram Ulrika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag fyller vår fina vän Hélen 50 år! Stort grattis älskade vän på din dag! Hon skulle haft en fest med middag och allt med sina vänner, men fick ju ställa in……

Idag fyller hon år! Älskade Lisa-Marie! Grattis på din 23-årsdag. Hon föddes en vacker vinterdag 3 december 1997, så efterlängtad! Tiden ser ni på pepparkakorna ;) Grattis vår målmedvetna, envisa härliga tjej…

Idag fyller vår fina vän Hélen 50 år! Stort grattis älskade vän på din dag! Hon skulle haft en fest med middag och allt med sina vänner, men fick ju ställa in……

Idag fyller hon år! Älskade Lisa-Marie! Grattis på din 23-årsdag. Hon föddes en vacker vinterdag 3 december 1997, så efterlängtad! Tiden ser ni på pepparkakorna ;) Grattis vår målmedvetna, envisa härliga tjej…