• 2019-05-08, 20:36
  • 17

Hoppas ni haft en fin dag! Jag stryker, röjer, springer omkring här hemma och har fotat, samtidigt kan jag inte sluta lyssna på ljudboken jag precis börjat lyssna på. Camilla Läckbergs senaste roman En bur av guld.

Uppläsare är Mirja Turestedt, jag gillar verkligen hennes röst.

Har svårt att sluta, vilken bok! Läser ni den? En bok om dramatik, svek, upprättelse och hämnd. Jag märker att det här är en helt annan bok än hennes tidigare böcker.

Jag prenumererar på Nextory och tjänsten är så bra! Enkel app, lätt att hitta böckerna du precis börjat lyssna på, allt sparas utan att du behöver göra något. Perfekt när du är ute på en runda, står i spåret och har bråttom, grejar hemma som jag gör precis, eller när du kör bil.

Eller stryka men stryker inte så mycket, kom av mig.

Vill verkligen tipsa er att prova Nextory, de har allt! Jag gillar även biografer och memoarer, såg ni Hampus Hedström på Nyhetsmorgon i veckan? Vilken succe han gör på youtube. Han har precis släppt en ny bok “Det skolan inte lärde dig”. Hampus blev professionell trollkarl som 12-åring och startade eget företag när han var 14 trots dina diagnoser och dyslexi. Älskar att läsa om framgångsrika, driftiga personer. Boken verkar bra.

Jag lyssnar mer och mer på ljudböcker för jag märker att jag kopplar av. Även om jag är ute och går och lyssnar blir det avstressande. Bonus att jag samtidigt får motion.

Nextory är en grym prenumerationstjänst där du får tillgång till tusentals titlar, både ljudböcker och e-böcker. Du kan enkelt byta bok och bara börja lyssna på en annan när du vill. Det finns oändliga möjligheter.  

Har du inte Nextory, passa på att lyssna gratis i 30 dagar, skriv koden TOFTBY och klicka HÄR så kan du lyssna 30 dagar helt gratis!

 

2019-05-08 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

En dag kvar! I morgon fotar vi sista dagen till min bok. Har varit igång från 8.30 till nu så jag ville bara säga tack för att ni finns och att ni…

Så usel bloggerska dessa dagar men ni vet varför. Kommer blogga järnet som vanligt när vi plåtat klart till boken. Har ni instagram? Klicka på min profilbild så kan ni se massor…

En dag kvar! I morgon fotar vi sista dagen till min bok. Har varit igång från 8.30 till nu så jag ville bara säga tack för att ni finns och att ni…

Så usel bloggerska dessa dagar men ni vet varför. Kommer blogga järnet som vanligt när vi plåtat klart till boken. Har ni instagram? Klicka på min profilbild så kan ni se massor…

Innehåller annonslänkar Vilken sommarvärme! Jag och Lisa-Marie har varit ute på en runda med Lucy, hon badar och går i vatten så fort vi hittar en bäck. Svalka av sig är skönt.…