• 2019-05-10, 22:30
  • 4

Hoppas ni haft en fin dag! Tack för ert engagemang om extraslag och hormoner. Fy så jobbigt det är, vad många som har liknande problem.

Ska uppdatera er efter jag varit hos doktor Sokolova som är  specialist på bioidentiska hormoner. Ser fram emot det besöket efter väntelista på tre månader. Jag har även börjat äta lite andra vitaminer och mineraler, ska berätta om det.

Gjorde en hallon, jordgubbssmoothie med massa ingefära, citron och spenat, den blev riktigt god faktiskt. Gillar syrliga smoothies.

Idag har jag storstädat, jag gillar att röja och städa, oftast i alla fall. Upp med musiken så har du ett träningspass. Skönt att känna det är rent och snyggt i alla rum.

Ska fixa ordning Jannes extrarum framöver också, skönt få storstädat och ordning på saker, garderober och sånt som lätt blir släpandes. Sånt som vi pratat om länge att få ordning på.

Har jobbat med bokmanus och det allra roligaste, fixat massa julblommor och julsaker. Vi ska julpynta här hemma. Nu har jag fått en riktig knäpp tänker ni.

Här har jag kommit hem med vackra blommor som jag njuter av men snart är det julpynt här hemma!

Jag ska fota till min bok nästa vecka, en tuff period börjar nu. Boken har jag inte riktigt berättat om än för er, ska visa mer bilder men än så länge ganska hemligt. Men det kommer bli mat, minnen, dukningar, jag hoppas ni kommer gilla den!

Så det är ett stort jobb vi har framför oss. Men jag har bästa fotografen Rickard som plåtade förra boken vid min sida, nu ska han vara här nere en vecka och plåta allt, kommer även ha med Shada som sminkat mig många gånger, bland annat till amelias sista omslag och även Topphälsa i julas. Hon är magisk.

Underbar helgbukett från Blomsterhallen där jag även beställde alla julblommor tills nästa vecka. Ska bli kul att se vad vi kan få fram den här årstiden. Haha! Vet att man kan hitta oäkta men vill inte ha det.

Vi har ätit plock, chark och ost till Lets dance. Så duktig Lance var, jag hoppas på Lance och Kristin i final!

Minipirogerna av smördeg med fetaost, har ni testat dem? Himmelskt goda och går snabbt att svänga ihop.

Varit ute på en motionsrunda med Lucy, Marilyn kom på cykeln och mötte upp oss, lillan var lat så hon ville upp i korgen.

Haha hon är underbar. Men lat.

Nu ska jag sova, skönt med en hemmakväll och bara slappa i soffan med tjejerna. I morgon blir det lite annat.

Vi hörs snart, kramar till er

 

2019-05-10 Johanna Toftby

Kommentarer

Gabriella 2 år sen

Jag ser verkligen fram emot din bok. Det låter som om den kommer att passa mig perfekt! Tack för alla recept och tips!

Sussie 2 år sen

Du har så fint hemma!!!!
Om jag inte minns fel så skulle du förändra och göra om ditt hem, det började med nya stolar…. Är själv intresserad av inredning så jag är bara nyfiken ☺
Fattar att boken, hälsan och resorna tar tid, OCH det ska det göra!
Ha en härlig lördag!!!
(Själv ska jag försöka gå ut och ta en lugn promenad efter en super jobbig förkylning och en hosta som är förjäklig, wish me luck)

Malin 2 år sen

Vi slutade ha våran hund i en sån korg, hon fastnade med klon i ett av hålen … och tjöt som en stucken gris.
Klon läkte som tur var men hon hade ont i flera veckor stackarn.

Skulle verkligen rekommendera att ha en filt i botten av cykelkorgen om ni skall ha henne i sådan.
Finns “hund cykelkorgar” annars …

Ville bara berätta! ♥

Söta lilla vovve!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Hon satt i 3 minuter utan att vi cyklade. Marilyn cyklade vidare för hon skulle träna.

Jag ska köpa en korg för hundar att ha i fram.
Stackars er vovve men skönt det gick bra.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag fyller vår fina vän Hélen 50 år! Stort grattis älskade vän på din dag! Hon skulle haft en fest med middag och allt med sina vänner, men fick ju ställa in……

Idag fyller hon år! Älskade Lisa-Marie! Grattis på din 23-årsdag. Hon föddes en vacker vinterdag 3 december 1997, så efterlängtad! Tiden ser ni på pepparkakorna ;) Grattis vår målmedvetna, envisa härliga tjej…

Idag fyller vår fina vän Hélen 50 år! Stort grattis älskade vän på din dag! Hon skulle haft en fest med middag och allt med sina vänner, men fick ju ställa in……

Idag fyller hon år! Älskade Lisa-Marie! Grattis på din 23-årsdag. Hon föddes en vacker vinterdag 3 december 1997, så efterlängtad! Tiden ser ni på pepparkakorna ;) Grattis vår målmedvetna, envisa härliga tjej…