• 2019-05-16, 23:57
  • 2

Innehåller annonslänkar 

Ett sent blogginlägg från en ganska mör bloggerska. Men vilken dag! Idag har vi fotat till min bok, Richard som fotade min förra bok kommer även fota hela min inlaga och som vi har slitit idag. I 16 timmar har jag hållit på men vi har fått gjort hur mycket som helst. Har haft massor med hjälp av min kompis Linnie som är grym i köket, syster har varit här och mina tjejer har röjt hela köket. Så tacksam.

Janne kom också upp för att vara med på bild på en grej, jobbat hela dagen och åkte fram och tillbaka. Kärlek det.

Hela hemmet är som ett enda kaos med fotogrejer högt och lågt, men det är så kul. För inte tala om i morgon. Kika på instastories så ser ni vad vi ska fota.

Hemska suddiga bilder men motljus och suddig lins. Vet att ni läsare läser bloggen ändå utan superperfekta fixade bilder så tror att ni står ut ibland.

Har även fått veta en riktigt bra nyhet från min polis, oj oj oj. Tror jag snart ska berätta för er, tänk att lagen och rättvisan kommer segra ändå.

Till något betydligt roligare- Igår var vi på invigning av Clarion hotel Post sommarterass, ni vet den stora pampiga terassen som är precis vid centralstationen i Göteborg. Hur underbart är det inte med alla uteserveringar, älskar den här tiden när vi närmar oss sommaren mer och mer.

Foto: Emelie Lager

Lång klänning i leoprint HÄR. Sneakers till allt funkar finfint.

Mitt fina sällskap för kvällen, Jonas och darling.

Fina Julia med kollega från Clarion Post som hade jobbat hårt för att fixa en så fin premiär. Tack för en trevlig inbjudan!

DJ Hertzberg med sin grymma saxofonist, alltså han är så bra. Han spelade även på min release jag hade när jag släppte min bok och hade festen på Post. Kommer boka honom igen nästa release!

Ha en riktigt fin fredag, kika gärna på instastories så får ni mer uppdateringar där nu när jag inte hinner sitta vid datorn dessa dagar.

 

2019-05-16 Johanna Toftby

Kommentarer

Jenny 4 månader sen

Hej Johanna! Väldigt fina solglasögon som Janne har. Vet du vad det är för märke och modell? Kram Jenny

A 4 månader sen

Mysigt med jul i maj:):)
Sitter och planerar för en student och kikar lite på dina bilder, vart har du hittat badringen med moet texten? så fin..

Ha en fortsatt mysig dag i julens tecken:)
Kram /A

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Förbjud elsparkcyklarna! NU! Kasta bort skiten, bara få bort dem! Hur många dödsolyckor ska det behöva ske innan de förbjuds? Jag skiter i att det är ett miljövänligt sätt för folk som kan ta…

Förbjud elsparkcyklarna! NU! Kasta bort skiten, bara få bort dem! Hur många dödsolyckor ska det behöva ske innan de förbjuds? Jag skiter i att det är ett miljövänligt sätt för folk som kan ta…