• 2019-05-17, 23:50
  • 11

Hoppas ni haft en riktigt fin fredag och njuter av en skön helg! Här har vi precis ätit julbord, julgodis och spelat jumusik för den riktigt goa känslan. Älskar julen och det ska ni förstås få med i boken.

Julpynt högt och lågt. Inga konstigheter alls så där mitten av maj.

Stupar efter den här dagen, jul och nyår på samma gång, men oj så bra detta blir. Ska snart krypa ner, sover sittandes tror jag, men i morgon bitti sitter jag vid datorn, då ska jag visa er massa skoj. Eurovision i morgon ska jag inte missa, så kul! Kika gärna i mitt receptregister om ni letar efter något gott till TVsoffan. Charkbrickan, nacos på plåt, kycklingspetten, tortilla… det finns massor, även många goda gratänger om ni vill göra mer middag men som ska gå snabbt.

Kram och god natt

2019-05-17 Johanna Toftby

Kommentarer

Charlotte 4 månader sen

Ok, ja jag frågade för jag tänkte om du gjort nån hemmablekning av nåt bra märke du tycker ha gett bra resultat. Jag har varit på en bra klinik och blekt för nåt år sedan mem det tog inte. Gjorde om de men tyvärr nästan ingen skillnad.

Läser om så många olika märken på hemmablekning så jag tänkte att jag frågar dig då jag såg ditt fina leende i ditt jul inlägg. Som du säger så har du nog rätt vita tänder i grunden och de hjälper ju till.

Men tack för ditt svar!🌹

Svar på kommentaren:
Anonym 4 månader sen

Ja, sök på tandblekning här på bloggen så får du tips! :)

Marie 4 månader sen

Har ju skrivit flera gr o gjort reklam för tandblekning … ?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Hej Marie, vad roligt att du hjälper mig och svarar mina läsare om sånt.

Ska svara henne så blir det korrekt.

Charlotte 4 månader sen

Det har jag ju inte sett, var ju därför jag frågade liksom. Märklig kommentar:/

Cissi 4 månader sen

Kommer bli en fantastisk bok efter vad jag kan se. ⭐️

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Tack! Det tror jag med :-)

M. 4 månader sen

Såg Janne vid rese sent torsdag

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Stämmer :-) Han åkte tåg fram och tillbaka för att fota med oss i boken. Jobbar 08 i Göteborg så åkte hem på kvällen.

Charlotte 4 månader sen

Hej Johanna, något ytlig nu som inte kommenterar själva inlägget då:/

Tänkte om du vill dela med dig om hur du lyckats / lyckas ha så fina vita tänder? Vill du dela med dig ör jag väldigt tacksam då jag knappt vill visa mina tänder längre. Alltid varit en person som skrattat mycket men numera håller för munnen😢 inte kul..

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Hej Charlotte! Skönhet är inte ytligt, det är både för inre och ytre!

Jag har alltid haft ganska vita tänder, sedan har jag blekt men klarar inte riktigt det för det ilar en del. Vissa känner inget alls.

Sedan finns det hemmablekning man kan testa, men tycker att du ska gå till en duktig klinik och bleka dem, tänder gör mycket.
Kaffe och allt sånt sätter sig. Det är inte så roligt att ha missfärgade tänder, vet många som tycker det är jobbigt.

Du ska helt klart testa bleka dem, man behöver inte göra mycket. Lovar att det kommer kännas fräscht och du kommer aldrig ångra dig.

Kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Förbjud elsparkcyklarna! NU! Kasta bort skiten, bara få bort dem! Hur många dödsolyckor ska det behöva ske innan de förbjuds? Jag skiter i att det är ett miljövänligt sätt för folk som kan ta…

Förbjud elsparkcyklarna! NU! Kasta bort skiten, bara få bort dem! Hur många dödsolyckor ska det behöva ske innan de förbjuds? Jag skiter i att det är ett miljövänligt sätt för folk som kan ta…