• 2019-05-18, 22:38
  • 4

Tusen tack för alla grattis till min nya bok, så roligt att få så fin respons. Tack! Om två veckor ska jag lämna slutmanus så det är oerhört mycket jobb det sista. Men bara fokusera och köra på, allt måste vara rätt, nästa vecka fotar vi igen och jag måste sitta varje dag nu med manuset innan det ska lämnas den sista maj.

Somnade klubbad igår och sov nästan nio timmar, skönt! Återhämtning är viktigt. Har blivit bättre på det.

Lisa-Marie jobbar tre helger av fyra nu när hon pluggar så idag åkte vi ner till Göteborg och åt en god lunch med min syster Linnea som bor här, sedan gick vi runt ett par timmar och hejade på alla som sprang Göteborgsvarvet.

Vilken härlig stämning i Göteborg den här helgen! Att se alla som står och hejar på alla trötta kämpar, så grymt duktiga allihopa. Vilken prestation! Jag vet när jag har cyklat alla cykellopp, det gör massor när alla hejar på, blir nästan rörd.

Gick en sväng till Beebar, alltid mysigt och trevligt där, älskar att hundar får vara med både på uteserveringen och där inne.

Bra service och god mat.

Marilyn älsklingen jobbar så hon kunde inte följa med tyvärr, så trist när vi inte kan ha en ledig helg tillsammans men det kommer, vi planerar sommaren så vi kan åka iväg någonstans ihop.

Min Lisa-Marie, så grymt stolt över mina båda tjejer som kämpar, som tagit sig fram, tagit studenten och nu fokuserar på framtiden och har mål i livet. Älskar när de förstår att det är viktigt med mål. Jobbar, pluggar, tar ansvar och är alltid goa och trevliga mot alla.

Visst måste man få vara stolt som mamma till sina barn och det är jag!

Tittar ni på Eurovision? Jag älskar, älskar schlager och hela spektaklet! Tvn är tyvärr upptagen av hockey som Janne skulle se men tack gode gud för SVT play, haha.

Vilka gillar ni? Jag har många favoriter även om jag så klart hejar på Sverige!

2019-05-18 Johanna Toftby

Kommentarer

Margareta 4 månader sen

Det man önskar är att ens barn ska va lyckligt.
Såg din ena dotter på sitt jobb för ett tag sen.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Ja hon jobbar på kvantum :-)

Eva 4 månader sen

Söt Lisa-Marie är, inte dåligt att plugga och jobba samtidigt. Heja heja!

Mona 4 månader sen

Fina döttrar du har, visst är det en skön känsla när det går bra för sina barn!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Förbjud elsparkcyklarna! NU! Kasta bort skiten, bara få bort dem! Hur många dödsolyckor ska det behöva ske innan de förbjuds? Jag skiter i att det är ett miljövänligt sätt för folk som kan ta…

Förbjud elsparkcyklarna! NU! Kasta bort skiten, bara få bort dem! Hur många dödsolyckor ska det behöva ske innan de förbjuds? Jag skiter i att det är ett miljövänligt sätt för folk som kan ta…