Här är min nya bok!

Här är den! Min andra bok som heter Middag hos mig! Boken släpps i september och är full med recept, dukningar, minnen och massor av tips. En bok som handlar om det bästa jag vet: härliga middagar och en massa god mat. Jag har fyllt boken med mina bästa tips för en lyckad middag, oavsett om det är en liten eller stor fest, middag för många och middag för den lilla familjen.

När jag var ensam med tjejerna ville jag ändå det skulle vara mysigt och gott när ekonomin var tuff och göra vardagen till en fest med små medel. Därför ville jag inte bara göra en bok med recept, utan berätta mina minnen kring varje middag också. Mat är så mycket mer än att bara bli mätt, det är ett sätt att umgås och många rätter för att jag minns andra gånger jag lagat dem, från när jag var liten till de tuffa åren som jag redan skrivit om i 30 om dagen – En livsresa.

Just nu sitter jag och tittar på de fantastiska bilder som Rickard L Erickson tagit de senaste två dagarna. Vi håller på att ta alla bilder till recept och insidan av boken, det är hur mycket jobb som helst men så otroligt roligt att se hur fint det blir!


Rickard har även tagit omslagsbilden, som ni kan se här. Mina vänner Mats och Magnus lät oss vara hemma hos dem eftersom vi var tvungna att vara i Stockholm för att få schemat att gå ihop. Det blir alltid kaos, men de var fantastiska med att hjälpa till och jag är så nöjd med omslaget.

Vad tycker du? Är det något särskilt recept eller tips som du vill ha? Jag har fortfarande tid att göra lite ändringar!




Tack Linnie, Hanna, mamma, syrran, syskonbarn och tjejerna som hjälper mig dessa dagar, vet inte vad jag hade gjort utan er. Nästa vecka plåtar vi igen och tar lite ledigt i helgen för att vila lite.


Bästa Rickard fotar för fullt och Shada som gör smink och hår hjälpte igår var även med och hjälpte mig med allt kring julen.