ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kycklinggratäng med basilika och vitlök

/

Kyckling

,

Recept

,


Hoppas ni haft en fin helg, vilken sommarvärme vi haft idag. Härligt! Vi har varit ute och gått flera gånger, Lucy har badat och jag har suttit en del vid datorn för att planera veckans fotografering till boken. Janne är i Holland på jobb hela veckan men kommer vara en del i Göteborg ändå då jag ska på möten.
I veckan ska vi fota sommarmat till boken, höstmat och det roligaste jag vet- Studenten! Den största dagen i sitt liv, det blir ett stort kapitel med massor med tips och recept. Kommer även tipsa er här inne i veckan, vet många läsare och vänner som har student i år. AVIS på er, det är så kul och ett minne för livet.
Därför gör jag en student tre så får ni ännu mer tips i min bok. Haha.


Måste tipsa er om den här goda kycklinggratängen med massor med basilika, tomater, vitlök och en sås med dijonsenap. Den är verkligen superlätt att svänga ihop om man har bråttom, sedan har du lunchlåda till dagen efter. Om inte familjen ätit upp den.
Jag river blomkål på rivjärn sedan kokar några minuter i lättsaltat vatten. Gott att steka också. Älskar blomkålsriset!Skön dag med mina tjejer efter Marilyn slutade jobbet.
En kvällsrunda så en bild i farten.Trött liten tjej efter 5 km ikväll, gick även i Göteborg i morse men då lämnade jag in henne efter 2 km, det var alldeles för varmt för henne då. Ikväll var det svalare och hon badade i en kall back på berget.

10
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00