• 2019-05-20, 21:30
  • 6

Har tagit en kvällsrunda och laddat upp med energi. Har mycket jobb i veckan och kände mig först trött och stressad men tog på mig joggingskorna och gav mig ut i kvällssolen. Det är helt underbart att få springa och känna flåset, få ur all stress och vädret ikväll på billingen var underbart!

Det finns inget bättre rus som man får när man springer eller får upp pulsen, det ger mig massor med endorfiner och blev så pigg efteråt. Nu kan jag tänka mer klart, ska fortsätta med mina cakepops till fotograferingen inför studenttemat. Har kokat ägg som jag äter nu istället så jag inte äter upp kakorna.

Många mailar mig och vill ha mina bästa tips för en lyckad student. Dels har jag avverkat två härliga studenter men sedan ska vi även fota massor i veckan till min bok.

Jag har hur mycket tips som helst. Vad vill ni veta? Pynt? Dekorationer? Har en del på lager så kan lägga ut här i morgon om ni vill. Älskar ju fixa student så det är ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Lite hatkärlek nästan eftersom det är så mycket jobb. Men jag älskar att gå all in. Klarar aldrig av att göra något halvdant. Men ska man ha fest kan man göra på många sätt, man måste inte köpa massor med dyra saker. Det finns många knep.

Nu var pappa här precis för jag ringde honom och frågade om han ville ha med mat till jobbet, han jobbar inatt på operation och fick med en stor låda med julmat. Jansson, grönkål, currysill och julgodis. Vi har så mycket rester från plåtningen!

Undra vad hans kollegor kommer säga när han värmer julmaten och de känner doften av jansson. Haha.

 

 

 

 

2019-05-20 Johanna Toftby

Kommentarer

Millan 9 månader sen

Alla tips du har inför studentfirande!
Har vår första den 5 juni 😃
Lycka till med arbetet idag för din bok!

Annika 9 månader sen

Receptet på studentmössorna😊🥂

Annika 9 månader sen

Vill också gärna ha receptet på studentmössorna.

Suss 9 månader sen

Vill tacka för en inspirerande blogg och jag är ofta här inne just för recepten. Senast gjorde vi kyckling i parmesan o basilikasås. Så god! Har många andra favoriter också. :)

Sussie 9 månader sen

Hade samma känsla, trötthet och orkeslöshet
Men mannen och jag tog oss i kragen och tog en pw innan maten, den känslan när endorfinerna börjar sprittla till i kroppen,
Det är HELT UNDERBART! !!!
Love endorfiner 💕

Annika 9 månader sen

Vill supergärna ha receptet på dom söta studentmössorna.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Tusen tack för alla era stöttande kommentarer efter rättegången igår. Idag har jag inte varit pigg kan jag säga. Jag har känt mig som i ett töcken. Totalt slut. Men också en…