• 2019-05-21, 13:35
  • 10

Innehåller annonslänkar

Vilken sommarvärme! Jag och Lisa-Marie har varit ute på en runda med Lucy, hon badar och går i vatten så fort vi hittar en bäck. Svalka av sig är skönt. 5 kilometer klarar hon sedan sover hon nästan hela dagen inne i skuggan. Passar bra när jag har massor att göra.

Har skrivit ner listan på allt jag ska handla till fotograferingen till boken. Idag har jag gjort klart söta cakepops som ska vara med, även två pajer är klara, men det är nästan omöjligt att göra någon mat i förväg, allt man fotar måste vara nylagat. Helt sjukt mycket jobb.

Har sovit riktigt bra inatt tack och lov, 8 timmar utan att vakna och känner mig redo för veckans jobb. Löpningen igår kväll gjorde susen för en bra sovnatt. Tänk att vi ska bygga upp en studentfest i morgon. Men det blir kul!

Energi är A och O för mig. Vi äter alltid ägg, bra protein. Avocado och egengjord granola med naturell yoghurt. Så glad att tjejerna är duktiga med nyttig frukost, de orkar inget annars. Inga ljusa mackor, det är tom energi. Janne köper hem ljust gott bröd hemma ibland. Finns det liggandes vill man äta. Jag blir galen när han köper det ljusa goda, luftiga mackorna. Haha. Nu är det bannlyst.

Min granola utan socker gör ni lätt, skippa köpt granola som oftast är massa socker i. Recept HÄR. Kanel, kokos, frön, nötter. Så god!

Till helgen kan det vara gott med en smörgås men behöver du ork är det noll energi i ljust bröd.

Janne lagar däremot världens godaste omelett! Den är med i boken. Han är grym på omelett och äggfrukost. Jag är kass på omelett så den får han alltid göra. Ägg är bra energi och man är mätt länge.

Har tips på sötaste byxdressen! Har beställt även de andra två färgerna. Helt underbar att gå omkring i och vilken söt färg i sommar. Bra storlek, jag har ganska lång överkropp så vill att en byxdress är bra i storleken. Ta er normala.

HÄR. Så söt även i blå och finns svart också. Ni kommer älska denna.

Känns helt sjukt att gå omkring i sommarkläder och ha julblommor på borden. Amaryllisen har slagit ut så fint. För er som inte hängt med fotade vi jul förra veckan till min bok. Julpynt, julbord och juldekoration.

Nu ska jag sätta fart och handla allt till morgondagens fotografering.

 

2019-05-21 Johanna Toftby

Kommentarer

Anna Mountain 4 månader sen

Fin Outfit

Ulrika Hultberg 4 månader sen

Jag klickade på bubblan med siffra i .Så kunde jag se kommentarer. Det fungerar på min mobil.
Ulrika

Catarina 4 månader sen

Tack för alla goda recept och tips på allt möjligt, din blogg är så bra!

Barbro 4 månader sen

Nu skulle även jag läsa äldre kommentarer om din granola men det gick inte att fram någonting nät klickade på bubblan. Har ju gått förrut men inte nu märkligt.
Ha nu en fortsatt bra kväll.

Svar på kommentaren:
Ulrika Hultberg 4 månader sen

Jag kan klicka på bubblan och får fram komentarena.
Ulrika

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Kan du Ulrika? Men varför kan inte de andra det? Klickar ni på den som Ulrika menar?

Eva 4 månader sen

Ja jag klickar på pratbubblan där det står hur många kommentarer det är på inlägget. Det finns ju både i början på inlägget och slutet på inlägget. Men det kommer inga kommentarer. Jag får fram kommentarer när jag läser nya inlägg men inte på gamla inlägg.
Har du också kollat när du går in på gamla inlägg Ulrika?

Eva 4 månader sen

Johanna: Verkar vara olika på olika inlägg upptäckte jag nu. Gick in på Annikas gästblogg och klicka på kommentarer men det kom inget upp. Men gick in på resor och klicka på första på kommentarer i första inlägget och då kom det upp.
Går jag in på din sida och scrollar ner gamla inlägg så får man fram kommentarer men inte om jag går in och söker på gamla recept inlägg tex. eller om du länkar till gamla inlägg.
Hoppas dom får ordning på detta snart.

Ulrika Hultberg 4 månader sen

Vad snygg byxdress. Jag gillade färgen .
Vad längtar efter din nya bok .Ska bli så spännande. Ha fortsatt en trevlig dag
Kram Ulrika

Emma 4 månader sen

Var hittade du julblommor i mitten av maj?😊 Tack för en bra och inspirerande blogg!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Förbjud elsparkcyklarna! NU! Kasta bort skiten, bara få bort dem! Hur många dödsolyckor ska det behöva ske innan de förbjuds? Jag skiter i att det är ett miljövänligt sätt för folk som kan ta…

Förbjud elsparkcyklarna! NU! Kasta bort skiten, bara få bort dem! Hur många dödsolyckor ska det behöva ske innan de förbjuds? Jag skiter i att det är ett miljövänligt sätt för folk som kan ta…