• 2019-05-22, 23:56
  • 7

Så usel bloggerska dessa dagar men ni vet varför. Kommer blogga järnet som vanligt när vi plåtat klart till boken. Har ni instagram? Klicka på min profilbild så kan ni se massor med film från allt vi fotar.

Idag har vi haft student! En tredje. Vilken härlig dag! Just nu håller vi på för fullt med att fota allt till min bok och studenten är ett stort kapitel med massor med tips på mat, dukningar, dekorationer och hur man överlever som förälder utan att klappa ihop.

Studenten är en väldigt stor dag för både den som tar studenten och för syskon och föräldrar. Pluggat och kämpat i skolan så många år, att få springa ut med sin examen, fira med sina vänner och det blir ett minne för livet.

Jag hade tänkt först att fota detaljer. Inte bygga upp en hel student. Men ju mer jag tänkte på det desto mer säker blev jag att jo, jag ska göra exakt samma student som jag haft till tjejerna, det blir inte på riktigt i boken annars.

Jag är galen! Allt ska vara med. Men herregud så fint det blev. Samma känsla och stil på allt som vi hade till tjejernas student och jag har nu massor med tips på hur ni lyckas bäst med er student. Dukningar, dekorationer, tips på mat och buffé, enkelt och gott, desserter och mycket mer.

Detta kapitel passar även till bröllop eller andra högtider.

Jag har hyrt tält av Henrik Berggrens bolag i Skövde, vilken grym service. Det gjorde vi även förra året. Snabba som blixten, löser allt. Kommer med mer grejer om du behöver något. Aldrig några problem. Jag fullkomligt älskar sånna företag. Vilka grymma killar som jobbar där som fixar allt. Inte sponsrad, bara tipsar för de är så bra.

Tältet var så fint som ett vackert torn.

Tips på buffe till fest kommer i min bok som är ute den 12:e september!

 

Flög massor med skräp efter det hade regnat, kommer förstås inte med i boken. Vi fick städa och putsa om vartannat när Rickard fotade.

Ett tips kommer ni få redan i veckan som är med i boken men många har student i år. De söta studentmössorna som drinkpinnar är en succe på välkomstbordet. Lite pilligt, men väldigt vackert och värt jobbet. Gör dessa i tid för det kan inte vara en stressande hand. Håll utkik i dagarna så får ni tips.

Åh, världens bästa vän. Hanna är med mig från morgon till sen kväll när vi fotar. Vi är lika, jobbar på samma sätt, älskar fest och dukningar så vi har jättekul när vi jobbar med fotograferingen. Idag har jag nästan stupat av trötthet men ändå inte, sån energi man får av att göra saker man tycker är kul och när det blir bra.

Som en student ska vara så har vi även haft ösregn, åska, blåst, ännu mer kaosregn och massor med sol tack och lov. Man får planera för sånt väder om man ska ha tält. Tänk på att det kan blåsa, regna igenom osv. Rusta för alla väderlekar är mitt bästa tips.

Jag hoppas ni kommer gilla det här kapitlet lika mycket som jag gör. I morgon ska vi fortsätta fota några tips på dukningar, jag har mycket tips på hur man kan komma undan i pris på allt. Man kan göra mycket själv, som man kanske inte tänker på.

Tjejerna ska vara med på bild i morgon, de har även preliminär lovat att kanske ta på sina söta studentklänningar och studentmössor och vara med på bild utanför det söta tältet. Jag får muta och tjata på dem lite.

 

 

 

 

 

2019-05-22 Johanna Toftby

Kommentarer

Liselotte 4 månader sen

Underbar klänning, vart är den ifrån?

Linda 4 månader sen

Tack för inspirationen!
Vilken fin rosa klänning du har på bilderna, vill du avslöja var den finns att köpa?

Anonym 4 månader sen

Ser så fram mot din bok. Jag har gjort många av dina recept, supergoda. Kul med studenttips. Vår dotter tog studenten samma år som din äldsta dotter. Så himla rolig dag. Jag gick också all in🤗 Vår son tar om två år. Var kommer din fina lila klänning från?
Kram Jenni

Camilla 4 månader sen

Den här boken ser jag verkligen fram emot 💖

Agneta🌹 4 månader sen

Kanonsnyggt! Underbara färger🌺nu får solen skina på dotterns student☀️

Ulrika Hultberg 4 månader sen

Vad fina studentbilder till din nya bok .
Längtar efter se fler bilder .Och jag köpa din nya bok som kommer i september.
Ha det så bra så länge.
Kram Ulrika

Ingrid Nauclér 4 månader sen

Hej! Vilken fin klänning! Var kommer den ifrån?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Förbjud elsparkcyklarna! NU! Kasta bort skiten, bara få bort dem! Hur många dödsolyckor ska det behöva ske innan de förbjuds? Jag skiter i att det är ett miljövänligt sätt för folk som kan ta…

Förbjud elsparkcyklarna! NU! Kasta bort skiten, bara få bort dem! Hur många dödsolyckor ska det behöva ske innan de förbjuds? Jag skiter i att det är ett miljövänligt sätt för folk som kan ta…