• 2019-05-25, 00:32
  • 5

Hurra! Boken är färdigfotad! Ikväll blev vi klara och nu är alla bilder till inlagan fotade. Hektiska och tuffa dagar, men väldigt roligt och spännande. Vad kul att ni verkar gilla min bok, blir så glad!

Idag har vi fotat en hel del middagar och dukningar med mina små tips. Gjorde en så god dessert jag tror ni gillar, mamma var ganska snabb att komma upp och prova även idag, haha.

Självklart firade vi också midsommar!

Och här blev jag så trött så jag knappt kunde sitta upp, haha.

Tack Rickard för alla dessa dagar, vilket jobb! Vilka bilder du fotat, är så glad att det just är du som fotar till hela min bok.

Många frågar varför jag inte tar mina gamla privata bilder, varför jag måste fota studenten mm igen och inte ta de gamla bilderna.

Dels för att jag vill ha så nya som möjligt, men också för att en bok som ska hålla en fin kvalite ska ha vackra bilder av en proffsfotograf.

Matbilder kräver även en riktigt duktig fotograf, de måste vara topp. Men jag tycker även allt runtomkring som dukningarna, alla mina tips och även studenten. Vill att det ska vara en röd tråd genom alla kapitel.

I boken behöver det inte vara som på bloggen med massor med bilder på gäster osv, i boken ska det vara massor med tips till er och mycket inspiration.
Kommer även en del minnen och berättelser. Förutom alla recept vi fotat förstås!

Därför byggde jag upp en hel student, hyrde tält, fixade alla blommor, lagade all mat, dessert och allt som vi hade på tjejernas student så ni får mina bästa tips. Kanske ni kan ta något här och där och sätta er personliga touch på er fest.

Men både jag och Hanna älskar sånt här så att göra en student var så kul! Det är precis samma känsla och mycket som jag hade på våra egna studenter, har även dukat så det passar killar eller om man inte vill ha rosa.

Har så många att tacka för att det överhuvudtaget gick att genomföra alla dessa hektiska dagar men ska skriva nytt inlägg om det.

Alla bilder är med min mobil, de bilder Rickard har ska ni få se framöver. Så vackra och en härlig känsla han får till när han fotar som jag blir glad av.

Många har frågat vilka märken det är på mina klänningar, den rosa jag har på mitt bokomslag är en klänning från Cathrine Hammel som jag hittade på NK i Göteborg. Aprikos/rosa, den är så söt. Finns även längre modell.

Den andra jag hade när vi fotade studenten till min bok är från Ted Baker.

Vilken pralin va, älskar ärmarna. Köpte på Asos, den är nog slut dessvärre men det finns nog liknande. Söt stil, enkla men fina detaljer om man vill ha en riktig festklänning till bröllop eller studenten. Kika på Asos, sök märket Ted Baker. Jag hittade en ny som ska hämta i morgon, ska visa er.

Har städat i timmar här nu och kommer sova gott inatt. I morgon ska jag träna, ut och gå, vila och återhämta mig, söndag måste jag börja skriva klart inför slutmanus och nästa vecka ska vi börja med bilderna.

Nu börjar det roliga!

 

Kommentarer

Ulrika Hultberg 2 år sen

Jag menar att Rickard är duktig fotograf. Jag skriva svar på lottas kommentar .
Johanna

Susanne 2 år sen

Bara bilderna ser inspirerande ut. Kommer bli en väldigt fin bok :-)

Svar på kommentaren:
Ulrika Hultberg 2 år sen

Ja det kommer bli en jättebra bok
Ulrika

Lotta 2 år sen

Grattis Johanna! Vilka bilder, väntar på boken!

Svar på kommentaren:
Ulrika Hultberg 2 år sen

Väldigt fina bilder . Rickard är väldig duktig fprogram .
Ulrika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar till Blueco. Här kommer mer tips på riktigt bra rabatt, i morgon är det Black Friday och jag vet många gillar att fynda om man letar efter julklappar eller har…

Innehåller annonslänkar Tre dagar kvar till första advent. Underbart! Här skiner solen precis så jag ska stänga datorn efter jobb sedan före åtta, tar alltid ett par timmas paus mitt på dagen,…