• 2019-05-26, 22:08
  • 7

Innehåller annonslänkar 

Hoppas ni haft en fin dag, mina tjejer överraskade med vackra blommor och ett underbart kort. Jag blev så rörd, de älskar när vi har kvalitetstid ihop och hade bokat bord på restaurang Libanon meze&bar som vi inte varit på innan här i Skövde.

Vi älskar libanesisk mat! Kan tipsa er om ni inte varit där. Bra service och jättegod och vällagad mat.

Är så glad att tjejerna vill ge upplevelser istället för materiella saker. De sa nyss att våra söndagar är veckans bästa, när vi kan umgås och bara vara. Prata, äta gott och det sista de nog önskar är att vi ska springa på stan och shoppa.

Tack världens bästa tjejer för en mysig dag. Älskar er!

Min gröna klänning HÄR. Visst är det fin färg? Man kan gå upp om man är osäker, den är fin när den är lite rymlig.

Älsklingssneakers har jag till allt, haft dessa sedan USA och skönaste ever. Snyggt till klänning. Ställ undan pumpsen och på med sneakers. De är i bra kvalite, smartare köpa något dyrare som håller än billiga som du får kasta. Jag gick runt hela Palma i dem, ni kommer älska dem. Bra om ni vill ha en snygg sneakers som är skön för foten om ni ska gå mycket.

Sneakers HÄR. Kolla de i leopard. Klänning off shoulders leoprint HÄR. 

Ni är så många som klickat hem dessa och säger de är sköna. Kul när ni är nöjda.

Har bara vilat i helgen, det behövde jag efter en tuff vecka. Tränat, vilat och storstädat. I veckan ska jag skriva klart allt i boken, nu är det inte långt kvar till allt ska skickas in för slutmanus.

2019-05-26 Johanna Toftby

Kommentarer

Annie 2 år sen

Måste bara fråga var Lisa-Marie har köpt den vita snygga volang blusen ? Verkligen pang snygg !! Tack för en fin blogg !

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

På Gina tricot!

Tack snälla, så roligt att ni trivs här inne. Kramar

Cecilia 2 år sen

Rättelse sneakers ska det förstås stå:)

Lena 2 år sen

Så fina tjejer du har!
Kommer ni åka något till Italien i sommar? Vi blev så inspirerade av era resor så vi reste (bilade) till Comosjön förra sommaren , helt fantastiskt! Du är verkligen duktig på att fota:uppdatera och berätta om era resor, tack för det🤗 inte minst Florida resan med kryssningen , såg så härligt ut.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Vi har flera planer och inte riktigt bestämt oss än, först tänkte vi köra neråt till Italien igen, helt underbart som du säger!

Men vi är även sugna på Grekland och ut med båt en vecka där.

Vi kommer iaf åka neråt alperna oavsett :)
Kul att du gillar mina reseinlägg!

Cecilia 2 år sen

Båda dina jättefina tjejer är så lika dig på olika sätt! Supersnygga klänningar så fint att bryta av med snickers för en mer ledig känsla!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack! Mina älsklingar.

Ja det är så snyggt så snyggt.Ogillar pumps för det blir inte bra stil alls på mig men alla har olika stil. Blir så damigt och uppklätt på något sätt.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag fyller vår fina vän Hélen 50 år! Stort grattis älskade vän på din dag! Hon skulle haft en fest med middag och allt med sina vänner, men fick ju ställa in……

Idag fyller vår fina vän Hélen 50 år! Stort grattis älskade vän på din dag! Hon skulle haft en fest med middag och allt med sina vänner, men fick ju ställa in……

Idag fyller hon år! Älskade Lisa-Marie! Grattis på din 23-årsdag. Hon föddes en vacker vinterdag 3 december 1997, så efterlängtad! Tiden ser ni på pepparkakorna ;) Grattis vår målmedvetna, envisa härliga tjej…