• 2019-05-27, 22:13
  • 8

Hoppas ni haft en fin helg och bra start på måndag. I Göteborg var det blåst, regn och alla väderlekar på en gång. Men torsdag bär det av till Grekland så jag klagar inte. Ser ut att bli fantastiskt väder. Det är dags för tjejresan jag har varje år, så kul det ska bli! Även om jag har kaos med jobb just nu med boken så blir det ett välbehövligt och roligt avbrott. Så roligt att träffa alla!

Har varit på gymmet och idag körde jag ben, så go och härlig känsla efter. Visst känner man sig piggare i huvudet och skönt att få svettas och muskler får jobba. Har kort på Nordic Wellness så kan köra både i Skövde och Göteborg, bästa med att vara egen är att man kan välja tider då det inte är så mycket folk på gymet. Eller så kör man hemma. Funkar det med.

I morgon kör jag en morgonrunda så jag får energi till många timmar vid datorn. Det är dags att gå igenom alla recept som ska in i min bok. Jag har sett bilderna, de är så vackra och fina. Hur ska jag kunna välja ut allt, det är väldigt mycket bilder som ska in i boken. Dels på all mat, men även alla tips, Allt maten till dukningar till dekorationer och lite smått och gott.

Åh vad spännande detta är, tänk att jag släpper en till bok som kommer ut den 12e september. Tack vare er! Och mitt förlag, Annika Bladh som är min förläggare är så underbar att jobba med.

Tacksam! Och lite galen. Måste ha nya projekt, jag gillar utmaningar.

Ni är många som frågat efter om man kan förbeställa ett signerat ex som vi gjorde förra gången och det kommer absolut att gå. Jag kommer åka upp till förlagsystem i Falun där böckerna finns och sitta och signera, jag återkommer om allt när det blir klart.

 

 

 

 

 

 

 

2019-05-27 Johanna Toftby

Kommentarer

Maria 9 månader sen

Lyssnar på din bok, 30 om dagen och jag måste bara säga att du är en sådan fantastisk människa. Som du kämpat och som jag känner igen mig i dig och du ger mig hopp och inspiration. Kram!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 månader sen

Tack snälla, det värmer. Hoppas du kan få inspiration och hjälp.
Kramar

Agneta🌹 9 månader sen

Trevlig resa☀️underbart😊

Ewa 9 månader sen

Hej Johanna
Vad spännande med din nya bok,kan man köpa den direkt från dig och få signerad ?
Kommer det även vara träning i den också ?
Vad mysigt och åka till Grekland.
Till sist tack för en bra blogg.
Ha det gott
Kram Ewa

Helen 9 månader sen

Hej Johanna
tack för en härlig, allvarlig och underhållande blogg, helt i min smak. Högt å lågt:-) ville bara fråga hur det går med din dåre till stalker? Är det rättegång på gång eller? Förstår om du kanske inte kan “prata” så mycket om det – men hoppas iaf att du får stopp på eländet. Ha en fortsatt bra dag.
Med vänlig hälsning
//Helen

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 månader sen

Tack snälla!

Får inte eller kan inte prata om något tyvärr, men ja det är det. Ganska snart…
Kram Johanna

Camilla 9 månader sen

Hej
Jag lagar ofta dina rätter från bloggen, väldigt bra mat. Absolut en bok man vill äga. Lycka till!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 månader sen

Vad roligt, tack snälla! :-)Kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…

Tusen tack för alla era stöttande kommentarer efter rättegången igår. Idag har jag inte varit pigg kan jag säga. Jag har känt mig som i ett töcken. Totalt slut. Men också en…