Rabatt på kryssning i karibien


I april åkte vi på en fantastisk kryssning i karibien med MSC cruises och deras fartyg Seaside, jag har bloggat massor med tips HÄR!
Passa på nu om ni tänkt resa och ska boka, ni får 10% på alla resenärer om ni bokar före den sista maj! Det gör en del.
Klicka HÄR så kommer ni till rätt inlägg med rabattkod.
Detta är en fantastisk semester, att resa runt i Florida och sedan ut på kryssning i karibien, vilka platser vi fick se. Vi besökte Jamaica, Mexico, Caymen Island och Bahamas.Vårt fartyg heter Seaside och vi vill åka igen! Planera er resa så mycket ni kan, men man kan också boka mycket ombord. Men läs på lite om stoppen ni ska stanna på, fråga mig gärna så ska jag försöka hjälpa er.


Missa inte champagnebaren och chokladbaren med rinnande choklad på väggarna om ni reser med Seaside som vi gjorde. Ska kika på resa i vinter, kanske vi åker samma 🙂

0
0

Söndagsmys med tjejerna


Innehåller annonslänkar 
Hoppas ni haft en fin dag, mina tjejer överraskade med vackra blommor och ett underbart kort. Jag blev så rörd, de älskar när vi har kvalitetstid ihop och hade bokat bord på restaurang Libanon meze&bar som vi inte varit på innan här i Skövde.


Vi älskar libanesisk mat! Kan tipsa er om ni inte varit där. Bra service och jättegod och vällagad mat.Är så glad att tjejerna vill ge upplevelser istället för materiella saker. De sa nyss att våra söndagar är veckans bästa, när vi kan umgås och bara vara. Prata, äta gott och det sista de nog önskar är att vi ska springa på stan och shoppa.
Tack världens bästa tjejer för en mysig dag. Älskar er!

Min gröna klänning HÄR. Visst är det fin färg? Man kan gå upp om man är osäker, den är fin när den är lite rymlig.


Älsklingssneakers har jag till allt, haft dessa sedan USA och skönaste ever. Snyggt till klänning. Ställ undan pumpsen och på med sneakers. De är i bra kvalite, smartare köpa något dyrare som håller än billiga som du får kasta. Jag gick runt hela Palma i dem, ni kommer älska dem. Bra om ni vill ha en snygg sneakers som är skön för foten om ni ska gå mycket.
Sneakers HÄR. Kolla de i leopard. Klänning off shoulders leoprint HÄR. 


Ni är så många som klickat hem dessa och säger de är sköna. Kul när ni är nöjda.
Har bara vilat i helgen, det behövde jag efter en tuff vecka. Tränat, vilat och storstädat. I veckan ska jag skriva klart allt i boken, nu är det inte långt kvar till allt ska skickas in för slutmanus.

7
0

Världens godaste paj med jordgubbar och rabarber


Rabarber+ och jordgubbar = sant. Den här pajen har allt! Rabarber, jordgubbar och mandeltäcke. Den är så otroligt god och vacker. Ni måste testa!Det är kardemumma i, man kan också ta kanel. Så gott!

Smulpaj med rabarber och jordgubbspaj 8-10 bitar 
Fyllning:
250 gram rabarber
250 gram jordgubbar
1 msk potatismjöl
1/2 dl socker
1 dl mandelspån
Smuldeg: 
1,5 dl mjöl (vill ni göra utan mjöl istället har jag ett recept på en jättegod nötcrunch HÄR.)
1,5 dl havregryn
1/2 dl socker
1 tsk kardemumma
75 gram mandelmassa
100 gram smör
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader, skär rabarbern i mindre bitar, dela jordgubbarna i bitar och lägg allt i en pajform. Blanda socker och potatismjöl och strö över i formen och rör om lite. Blanda mjöl, havregryn, socker och kardemumma i en ny skål. Riv mandelmassan grovt, finfördela mandelmassan och smöret i mjölblandningen till en smulig massa som en smulpaj.
Strö över smuldegen över rabarbern och jordgubbarna, strö sist på mandelspån och gratinera pajen i mitten av ugnen i 25 minuter. Akta så det inte bränns sista 5 minuterna.
Servera med vaniljvisp, grädde eller vaniljglass. (Jag har gärna vaniljkvarg till också om man vill ha nyttigare)

12
16