• 2019-05-29, 17:21
  • 4

Innehåller annonslänkar 

Nu är jag snart framme i Göteborg. Har massor med packning med mig för i morgon åker vi till Grekland! Nu är det äntligen dags för årets tjejresa! Vi har tidigare varit i Barcelona, Palma, Paris och nu åker vi till Thessaloniki och medelhavet. Så kul det ska bli!

Men först är det en efterlängtad premiär på Mr Cake som öppnar i Göteborg. Idag är det invigning och det ska bli så kul att se hur det ser ut. Kolla instastories ikväll, kommer filma mycket.

Min rostfärgade klänning HÄR. 

Ni har säkert inte missat att det är inne med alla typer av hårsmycken just nu. Visst är det fint? Många frågar mig hur man ska sätta dit dem, var de ska sitta osv.

Jag har varit hos en frisörleverantör och köpt in en del snygga spännen, kommer ha workshop hår och styling på resan och ta upp några modeller och visa vad lite tips och knep.

Dessa spännen jag har nedan finns HÄR. Det snyggaste är att inte krångla till det. Man kan sätta var som helst. Snyggast om man inte ser att det är liksom “fixat”. Sätt en tofs och sätt i ett spänne ovanför, eller under. Eller på sidan.

Coolt och avslappnat.

Tips är att locka håret, sedan ta små slingor och bara dra uppåt över örat. Fäst inte allt hår, då kanar det lätt ner. Har du tjockare hår, fäst över det andra håret. Har du tunnare hår, spraya med torrschampo under, locka håret för mer volym.

Så här sätter jag spännet. Rakt över bara, tycker det blir snyggt!

Söta blommiga klänningen finns HÄR. Fin till midsommar eller student. Jättefin på. Även den här i rost är fin på. Lite mer lös i modellen. Inte figursydd. Skön kvalite.

Antingen fäst två bredvid och ta upp allt hår eller spara lite hår och bara fäst över.

Nu ska jag stänga datorn och kliva av, firar en speciell sak idag också. Så glad för detta, ska berätta för er ganska snart.

2019-05-29 Johanna Toftby

Kommentarer

Åsa 9 månader sen

Hej Johanna!
Jag och min sambo är lite sugna på att åka till Gardasjön i sommar, jag undrar hur varmt är det på dagarna och kvällarna?

Sigrid 9 månader sen

Hej Hej! Jag har två frågor – vart kommer den svarta väskan ifrån som du bär till den roströda klänningen? Sen undrar jag om du upplever den som ”genomskinlig”? Många recensioner på webben säger det nämligen. Tycker dock inte den ser genomskinlig ut på dig:)

Malin 9 månader sen

Hej Johanna! Den bruna med vita prickar , var såå himla fin. Vart hittar man den? Såklart just den som du inte länkat till 😅

Svar på kommentaren:
Elsa 9 månader sen

Jaa just den blev jag lite kär i haha. Så jättefint tyg och modell.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…

Tusen tack för alla era stöttande kommentarer efter rättegången igår. Idag har jag inte varit pigg kan jag säga. Jag har känt mig som i ett töcken. Totalt slut. Men också en…