• 2019-05-31, 11:04
  • 3

Innehåller annonslänkar 

God morgon från Thessaloniki! Vi sitter just nu uppe på hotellets takterass, så varmt och skönt! Vi landade igår eftermiddag och jag älskar dessa resor med så härliga tjejer. Det är full fart med bokade restauranger, guidad tur och vi ska även ha workshop hår och styling. Men allt är också fritt, man är med på det man vill. Middagarna och luncherna är alltid lika roliga, så mycket skratt!

I morgon ska vi ut med segelbåt hela dan, ser så mycket fram emot det! Igår kväll hade vi plock och tapas uppe på takterassen, det är ju något speciellt med tagbarer. Älskar det.

Fram till lunch nu så hänger vi på takterassen och poolen och jag sitter och jobbar lite.

Klänningen jag hade igår frågade några om på stories, har ordnat ett VIPkod till er!

Skriv JOHANNAVIP så får ni 20% på allt hos Blueco.se Klänningen är så fin på, kolla även in de andra modellerna. Det är samma märke på klänningen jag hade i Florida, materialet är så skönt.

Klänningen HÄR.  Sätt sneakers eller en hög sko. Jag hade shorts till, men den funkar även som klänning. Så söt.

Den här har jag på mig just nu, samma VIPREA gäller här. Skriv JOHANNAVIP så dras 20% av i kassan på hela köpet.  Den här är så fin!

HÄR. 

Har tipsat er förut om fina strandklänningar om ni ska ut och resa, men dessa funkar även till fest. Den här har jag haft ett tag och tipsat er om, så kul att ni är många som köpt den och är så nöjda. Hasa ner den i solen och ha den uppe för en annan modell.

HÄR.

Leopard HÄR. 

 

 

 

 

 

 

2019-05-31 Johanna Toftby

Kommentarer

Ullis 2 år sen

Vad har man för bh under en sån där klänning? Jag har lite större boppar. Kan ni som har lite större även ha en sån där klänning med bara axlar. Hur gör ni?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Man tar en vanlig BH med andra band. Genomskinliga band, eller bandeua med bygel eller så har man en BH som en halterneck :)

Gudrun 2 år sen

Hittar inte länken till maxiklänningen 😕 var finns den?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…