• 2019-06-07, 11:46
  • 1

Lite fredagspepp till er, hoppas ni har en fin helg! Kanske lediga? Jag har fotat klart boken, kan knappt förstå det är sant! Hurra så skönt! Det kommer bli så bra så bra!

Sovit som en stock inatt, så skönt med återhämtning och vila mellan jobb. Viktigt. Hade en lugn och skön kväll med barnen igår, älskar våra mysiga hemmakvällar. Kontraster är skönt.

Kanske ska ha middag? Student, eller fest? Vill ni ha tips på dukning? Jag har massor med tips. Ta fram era gamla hinkar eller zinkbaljor, lägg i massa is och vatten, blommor och små söta flaskor. Blir så fint på buffér och roligt med dekorerande bord när gästerna kommer.

Plocka blommor och dekorera, finns massor billigt i naturen. Köp murgrönor, klipp av alla långa grenar, glöm inte sätta dem i vatten så får de dra vatten, gärna under natten. Då kan du dekorera med vackra murgrönor som inte torkar. Så man brukar göra på bröllop mm. Blir så fint om du lägger ut på borden.

Bär ut möbler du har hemma, man måste inte hyra eller köpa. Jag tog ut mina lätta sidebord, funkade perfekt!

Önskar er en fin fredag! Själv ska jag på stort förhör idag hos min polis här i Skövde, nu kommer även min målsägandeadvokat vara med. Åklagaren har förberett mig på alla frågor, detta är nog fjärde förhöret men känns bra. Kommer bli bra till slut.

Men först en fika med bästa vännen Hanna, idag ska hon få en present för hon hjälpt mig med så mycket. Hon är svår att ge, eller ta emot rättare sagt. Hon vill aldrig ha något men nu tvingade jag henne hit för att dricka kaffe och få sin present. Hon har varit min klippa i allt fotojobb med boken här hemma och jag uppskattar det så otroligt mycket.

Kram!

2019-06-07 Johanna Toftby

Kommentarer

Barbro 1 år sen

Med enkla medel så kommer man ju långt och det behöver ju inte kosta skjortan heller.
I helgen ska vi fira svärfar, min sambo och även mej eftersom vi alla fyller nu i juni och då slår vi ihop det.Bjuder då bla på din goda jordgubbspaj men tar hallon istället.
Önskar dej också en bra helg.
Kram på dej..💕

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…