• 2019-06-10, 22:49
  • 28

Vilken skön kväll, jag och Lucy tog en runda och jag älskar att komma ut och få luft, sol och motion på samma gång. Känner mig så mycket piggare om jag är ute mycket. Lucy badade två gånger på vägen, bra med små bäckar och forsar när vi är ute och går när det är varmt.

Klippte henne igår så hon inte har så tjock päls, kändes nog skönt.

I morgon sitter jag med slutmanus hela dagen, nu är det korrläsning på alla mina recept. Alla texter till kapitlen är ivägskickade och nu har även formgivaren fått alla bilder som nu ska sättas. Spännande så jag spricker.

Räkna med megafest och release när jag släpper boken i september!

På kvällen i morgon åker jag ner till Janne och vet ni vad vi ska göra på torsdag? Vi ska upp till Stockholm för att träffa Erik och Malins bebis!  Wow wow wow så häftigt och spännande.

Ska ut på stan i Göteborg och handla massa fint på onsdag. Så roligt att handla bebiskläder. Har ni tips på bra butik i Göteborg? Ska kika på NK barn men om det finns någon mysig bebis/barnbutik på stan? Inte koll på barnbutiker längre, haha.

Tittut! Nu har jag ett namn, Oliwer heter jag! 

Erik och Janne i ögonen, eller hur? Malins mun. Tänk vad häftigt med en nyfödd. Torsdag ska vi gosa bebis. Ska fota och filma så ni får se lillkillen.

 

2019-06-10 Johanna Toftby

Kommentarer

Lena 12 månader sen

Ni som gjort tatuering av bryn vilken metod har ni använt? Finns ju flera både 3D o puder o säkert fler :)

Svar på kommentaren:
U2 12 månader sen

Jag gjorde 3d för ca 8 år sedan med vanlig maskin som jag gjorde om efter ca 2,5 år med samma metod. Sen för ca 3,5 år sedan gjorde jag 3d med microblading(små små knivar). Tycker inte det skiljer så mkt på dessa två metoder, blivit lika bra för mig. Dock tycker jag att färgen satt bättre för 8 år sedan. Men min tatuerare säger att färgerna nu är annorlunda(mer miljövänliga o väl mindre “farliga”). Men allt är väldigt individuellt hur det sitter plus att man måste ha en duktig tatuerare såklart. Jag är supernöjd 😊

U2 12 månader sen

Obs! 3D är inte metoden utan resultatet😊

Barbro 12 månader sen

Kommer du till Hönö så besök Lille Skutt där kan du hitta mycket fint men även till dej finns det där också.
Ha en fortsatt bra tisdagskväll.
Kram

Charlotte 12 månader sen

Kommer ihåg att det gick åt många pyjamas, blöja som läcker, bebiskräk, så det tyckte jag var uppskattat, gärna med tryckknappar så man bara behövde öppna nederdelen vid blöjbyte

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 12 månader sen

Jag har kids ;-) Man behöver massor med kläder.

Lisa Molén 12 månader sen

Villervalla har jättefina barnkläder, finns i Haga och vid Korsgatan, ligger vid jerkstrand. Och newbie, ångrar att jag inte köpte mer till min son

Madeleine Rund 12 månader sen

Livly och Mini Rodini 😀 båda finns på NK 😀👌vilken söt liten kille 💙

Camilla stark 12 månader sen

De va de flesta jag tänkte på när jag så den lille att han är väldigt lik Janne. Mysigt med bebisgos.

Marita 12 månader sen

Han är alltså lik Farfar speciellt ögonen 😀

Marita 12 månader sen

Älskar Newbie ❤️ Så himla mycket fint och Livly så klart 😀 finns det nåt roligare än och köpa bebiskläder 😊 så shoppa loss Johanna 🧸

Helene 12 månader sen

Åh, vilken liten söting så fin. Håller med dig, är så roligt att köpa bebiskläder.

Anya T. Velickovic 12 månader sen

Liten Karin på Haga Nygata (leksaker) och Omnes (barnkläder) på Mellangatan, båda i Haga.

Maria 12 månader sen

Livly & sen prisvärda Newbie fr Kappahl, jag e Farmor t en liten tjej som fyller 1 år om en vecka…så kolla in de finns sjukt mkt fint i butik nu, var själv & shoppade de igår, de växer ju så fort…
Sen Polarn & pyret har bra kläder, rekommenderar deras ull kläder t hösten..

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 12 månader sen

Ja polarn och pyret köpte jag baskläder till mina när de var små. Men ett par favoritbutiker som jag alltid handlade i har tyvärr stängt.

Jag har frågat vad de behöver som de uppskattade för just 50 har de inte mycket av. Många köper alltid megastora och kläder man kan ha sen.

Men det är kul att ha kläder som passar just nu. Så jag ska köpa de minsta, sååååå roligt och så mysigt!

Minns när mamma kom med de minsta, blev så glad att jag hade kläder som passade så bra nu. Lisa-Marie vägde dock 4200 så hon kunde inte ha 50 haha men storlek 56 blev perfekt.

Malin 12 månader sen

Så fint namn gossen har fått, tänkte på det med när jag såg honom på bild
första gången att han har drag från farfar:)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 12 månader sen

Ja visst är det fint. Blev så glad när de valde det namnet. Fint med W också.

Han är lik Janne! :)

L 12 månader sen

Livly är finaste! Gillar även villervalla i Haga, mjuka och färgglada kläder😀

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 12 månader sen

Spanat in dem på nätet så ska gå dit i morgon, kommer kika på NK också. Älskar bebiskläder!

Lena 12 månader sen

Hej!

Jag undrar hur det gått med din ögonbrynstatuering hur blir färgen efter ett tag?funderar på att fixa brynen men blir lite orolig när jag läser vissa som är missnöjda efter 1-2 år att färgen blir grå el blåaktig osv. Läste tex om att Åse (56 kilo) inte gillade hur hennes bryn blivit o inte ville göra om det.

Svar på kommentaren:
Marie 12 månader sen

Jag undrar samma sak!! Vill göra men vågar inte 🙈🙈

U2 12 månader sen

Det blir jättebra, men tyvärr sitter ju inte färgen för evigt. Brukar sitta 1-3 år sen får man göra om det. Att färgen blir blå el grå är nog helt individuellt går ej att veta. Blå har jag visserligen inte hört men grå el ljusare brun efter ett tag. De färgerna som användes för ca 5-6 års sedan var bättre(gissar det var mer farliga ämnen i dessa) och satt längre.

Caroline 12 månader sen

Jag 3D tatuerade ögonbrynen för 10 år sedan. Fyllde på efter ytterligare 3 år och ser fortfarande bra ut. Det finns ingen som kan se att jag har tatuerade ögonbryn om man inte kommer nära såklart. I år ska jag dock fylla i dem igen då de har blekts och blivit lite gråare i tonen. Jag har även tatuerat eyeliner som jag gjorde för 3 år sedan, har inte släppt alls och är fortfarande kolsvarta

U2 12 månader sen

Som sagt väldigt individuellt hur det sitter. Jag har tatuerat eyelinern också för 8 år sedan och det ser exakt ut som när jag gjorde det. Brynen gjorde jag då också och fått göra om dem 2ggr. Men tycker det är så värt😊

Marie 12 månader sen

Tänkte oxå tipsa om Livly… typ där alla kändisar shoppar.
Annars är ju alltid p.op ett säkert kort.

Mina favoriter när sonen var yngre var
Molo och Nova Star ☺

Ulrika Hultberg 12 månader sen

Jag sks bli gammel faster i juli . Jag är ju 51 år gammal. Då ska jag också bebis mysa. Som du och janne ska göra. Nyfödda beibsar luktar alltid gott.

Svar på kommentaren:
AnnaE 12 månader sen

Jag blev gammelfaster för två år sedan. Så himla mysigt och roligt

Monica 12 månader sen

https://www.livlyclothing.se/store-locator
Underbara kläder, annars tycker, jag newbie har underbara kläder, även zara på vissa butiker…
finns ju så mycket fint, överallt…
Har du vägarna förbi Mos när ni är här uppe. kolla där, där har dom ett helt annat utval på barnkläder,
Jag ska själv bli mormor om 14 dagar :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ellos Sommaren är här! Hurra! Har varit ute på en runda med Lucy, det är riktigt skönt idag. Kanske lite båt i eftermiddag? Tacksam vi har den i sommar…

Innehåller annonslänk till Ellos Sommaren är här! Hurra! Har varit ute på en runda med Lucy, det är riktigt skönt idag. Kanske lite båt i eftermiddag? Tacksam vi har den i sommar…