• 2019-06-12, 19:56
  • 8

Nu har Mr Cake öppnat i Göteborg! Precis innan jag åkte till Grekland var vi på en storslagen och generös premiär, vilket coolt ställe! Så mycket gott, oj oj. Mr Cake ligger i Göteborgs hjärta nere vid stenpiren med vackra utsikten där alla skärgårdsbåtar går ut vid kranarna.

Så goda bakverk! Vi provsmakade på mycket, det finns även mat så ska ni äta lunch passa på att göra det där, trevlig meny.

Mr Cake him self Roy fares. Ödmjuk och fantastisk duktig. Tack för en grym premiär, ska skicka dit alla jag känner. Jag och Janne älskar även TaKet som ligger precis ovanför, två grymma ställen på samma plats.

Grattis Göteborg, nu har ni Sveriges bästa fik. Större än Stockholm minsann.

Självklart testade vi den populära red velvet croissant Mr cake. Man blir inte besviken, den är såååå god. Vit krämig fyllning, ni måste bara testa den.

Detta smakade jag också på, jag orkade förstås inte allt, men tog smakbitar. Men vilken generös premiär. Vi fick prova och äta hur mycket vi ville.

Var tvungen fota den här brickan en tjej kom med.

Tack Jonas Matsson för ett välarrangerat event.

Alltid lika härliga Viktor Frisk.

Anna på Göteborgs tandblekning, alltid en solstråle.

Träffade goa vänner och hade en mysig kväll.

När vi skulle gå hem fick vi med oss goodiebag, mängder med bakverk. Haha. Perfekt att lägga i frysen och bara ta fram när man får gäster. Nu har vi fyra härliga påsar med massa gott, stora cookies som jag vill testa som vi inte smakade på. Ska bjuda tjejerna på fika hos Mr Cake när de är nere nästa gång. De kommer älska detta.

Tack Roy Fares och kollegor som var på plats hela kvällen, han hälsar att han kommer vara i Göteborg ett par gånger i veckan.

 

2019-06-12 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Lena M 1 år sen

Visst är det härligt med alla goda kakor, jag älskar att testa lite nyheter och frossar gärna när det bjuds. Gillar också att baka själv när inspirationen kommer. Ser framemot din nya bok med alla goda tips.
Ni är så fina du och Janne där ni står med era goodiebags, härligt med kärlek och att ha hittat Mr. Right.
Ikväll blir det studentfest hos kompis barn, också lika kul varje gång. Jag har redan haft mina 3, så det blir till att njuta av andras ungar.
Kram

Marie 1 år sen

Jag tänkte beställa från Ellos, kom på att du brukar ha rabattkoder men nu hittar jag ingen? Finns det någon aktuell rabattkod så vore jag jätteglad!! 😊
Sen undrar jag hur lång leveranstiden brukar vara? Är det försent o beställa idag om man vill ha till midsommar? (Såg att det fanns expressfrakt oxå)

Kram Marie

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Man får sin egna rabattkod hos Ellos, kika på ditt konto! Sedan har de mycket rabatter denna vecka.

Jag kör alltid express:) Älskar få det dagen efter!
Kram

Ulrika Hultberg 1 år sen

Det såg riktigt mysigt ut och och vekar god bakverk. .Var i Göteborg ligger mr cake. Måste besöka detta stället .

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Ja det var så bra!

Ligger nere vid Stenpiren!

Annika 1 år sen

Jag blev skickad att köpa tårta på Mr Cake till mors dag sist. Köpte fyra olika sorters bitar och visst, salted caramel var väl god men mest var tårtorna bara fina att se på tycker jag. Kommer inte lägga mina pengar där på fika igen.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Alla tycker olika, jag fikar sällan och är extremt kräsen.

Tyckte det var riktigt gott!

Vaniljbullen/kringlan var den godaste jag ätit.

Annika 1 år sen

Jag älskar bullar och sånt så det är säkert riktigt goda grejer! Tårta är ju nåt helt annat.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Härliga fredag! Hur mår ni? Här är det jobb i köket hela dagen men ska ge mig ut på en runda vid lunch tror jag. Det har ju varit kolsvart och regn…

Gillar ni asiatiskt och sötstarka smaker? Heta nudlar med strimlad biff och wokade grönsaker, soja och oystersås, krossade limeblad…Detta lagade jag till lunch idag.  Oj oj så gott detta blev! Jag är…