• 2019-06-18, 19:37
  • 4

Börjar ni gå in i semestertider och ni har lite skön ledighet framför er? 

Jag har börjat lyssna på en ny bok hos Nextory som jag vill tipsa er om. Den heter Sonja och Rebecka och är en feelgoodberättelse som är riktigt bra.

Boken är skriven av Åsa Hellberg och i den här förhistorien till succéromanerna om Sonja får vi äntligen veta hur allt började.

Den här boken präglas av skratt, sorg och vänskap, vanliga kvinnor som lär oss att alla kan leva sina drömmar, alla får chans till ett nytt liv. 

Feelgood när den är som bäst! Jag gillar att det är både skratt och allvar, fastnade i den direkt. 

Jag älskar hur enkelt det är att lyssna eller läsa böcker hos Nextory, tänk att kunna lyssna på vilken bok du vill när som helst. Över 10 000 titlar! Ladda ner boken på ett par sekunder så kan du lyssna offline, byt bok när du vill och allt sparas i appen. 

Jag lyssnar ibland när jag ska sova och ställer in att den ska stängas av efter en viss tid. Eller när jag ligger och solar. Jag har lärt mig att koppla bort jobb och måsten, då är ljudböcker perfekt. 

Nextory (Länk) är en grym prenumerationstjänst där du får tillgång till tusentals titlar, både ljudböcker och e-böcker.

Nu kan du lyssna gratis i 30 dagar med min kod TOFTBY så kan du testa Nextory i sommar! Passa på om du är ledig, njut av några härliga böcker och var du än är har du böckerna med dig. Läs eller lyssna från din telefon eller din padda. Missa inte boken Sonja och Rebecka! 

Du hittar erbjudandet HÄR. 

2019-06-18 Johanna Toftby

Kommentarer

Maarit 12 månader sen

Hej,
Älskar ljudböcker 😊 vad har du köpt din rosa klänning som du har i tåget?
Trevlig midsommar!

Ulrika Hultberg 12 månader sen

Tack johanna.
För du tyckte att den var bra ljudboken , ska bli spännade att läsa boken på semestern.
Kram Ulrika

Ulrika Hultberg 12 månader sen

Jag har köpt den boken också. Jag ska läsa den jag har semester. Jag har semester den 22 juli till 26 augusti. .
Kram Ulrika

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 12 månader sen

Den var bra! Härligt med semester! :) Kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Bubbleroom Idag fyller Oliwer 1 år! Älskade gullunge, hur kan detta året gått så fort. Jannes första barnbarn, tänk att Oliwer fyller 1 år idag. Den allra första födelsedagen…

Innehåller annonslänk till Bubbleroom Idag fyller Oliwer 1 år! Älskade gullunge, hur kan detta året gått så fort. Jannes första barnbarn, tänk att Oliwer fyller 1 år idag. Den allra första födelsedagen…