ANNONS

Snittar med lax och pepparrot

/

©New Art Production AB (rickarderiksson.com) info@rickarderiksson.com


Dessa snittar med lax och pepparrot på smördeg är otroligt gott och trevligt att bjuda på!
Funkar  både sommar som vinter, enkelt att förbereda om du rör ihop röran före och skär laxbitarna innan.

B9667336

©New Art Production AB (rickarderiksson.com) info@rickarderiksson.com


B9667326

©New Art Production AB (rickarderiksson.com) info@rickarderiksson.com


Facetune_18-06-2019-17-54-11

©New Art Production AB (rickarderiksson.com) info@rickarderiksson.com

Snittar med lax och pepparrot ca 15 stycken 
1 rulle kyld mördeg
1 uppvispat ägg
100 gram kallrökt lax
1,5 dl färskost
1 msk pepparrotsvisp
1/2 msk färsk riven pepparrot
1 citron
knippe färsk dill

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Rör ihop färskosten med pepparrotsvispen. Lägg ut den rullade smördegen på en plåt, pensla med uppvispat ägg och nagga lite med en gaffel. Baka smördegen i ugnen ca 10 minuter så den får färg och lyfter sig något. Ta ut den och skär små fyrkantiga bitar. Låt svalna. Lägg på en klick pepparrotskräm på varje snitt, en bit lax, en liten citronskiva och en liten dillkvist. Sist riv färsk pepparrot över alla snittar.

5
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00