• 2019-06-19, 12:27
  • 3

Innehåller annonslänkar 

Sitter på tåget mot Göteborg, ska till Valentina på Main och få håret fixat, jag är så mörk i botten och ska fixa färg och lite folie, jobbade där förut och det är lyxigt att få sätta sig i stolen på sin gamla arbetsplats. Jag kan färga mig själv och L-M är grym på folieslingor och få den rätta nyansen men tycker det är så kul att träffa kollegorna och skönt att sätta sig i frisörstolen.

Dagens tips! Skön och söt klänning i en jättefin blå print. Klänningen HÄR Mina favoritssneakers HÄR finns även svart. Måste tvätta mina vita nu, men dessa är lätta att torka av med en våt handduk. Bra kvalité på sneakers från Agnes cecilia. Bättre köpa något dyrare bättre kvalité så de håller.

 

2019-06-19 Johanna Toftby

Kommentarer

Mia 8 månader sen

Hur är klänningen i strl?

Ingela 8 månader sen

Får man fråga Vilken storlek har du på klänningen? Trevlig kväll! Mvh Ingela

al68 8 månader sen

Tips som gör dina sneakers vita, blanda bakpulver och yes diskmedel, skrubba lätt med en tandborste, skölj av, sjukt bra, som nya igen.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Vänner! Den här krämiga oxfilepastan lagade jag idag, gillar ni pasta med oxfile, gorgonzola- gör denna. Oh my god! Jag hade ostronskivling som är gott ihop med kött men funkar även med…