• 2019-06-19, 12:27
  • 3

Innehåller annonslänkar 

Sitter på tåget mot Göteborg, ska till Valentina på Main och få håret fixat, jag är så mörk i botten och ska fixa färg och lite folie, jobbade där förut och det är lyxigt att få sätta sig i stolen på sin gamla arbetsplats. Jag kan färga mig själv och L-M är grym på folieslingor och få den rätta nyansen men tycker det är så kul att träffa kollegorna och skönt att sätta sig i frisörstolen.

Dagens tips! Skön och söt klänning i en jättefin blå print. Klänningen HÄR Mina favoritssneakers HÄR finns även svart. Måste tvätta mina vita nu, men dessa är lätta att torka av med en våt handduk. Bra kvalité på sneakers från Agnes cecilia. Bättre köpa något dyrare bättre kvalité så de håller.

 

2019-06-19 Johanna Toftby

Kommentarer

Mia 1 månad sen

Hur är klänningen i strl?

Ingela 1 månad sen

Får man fråga Vilken storlek har du på klänningen? Trevlig kväll! Mvh Ingela

al68 1 månad sen

Tips som gör dina sneakers vita, blanda bakpulver och yes diskmedel, skrubba lätt med en tandborste, skölj av, sjukt bra, som nya igen.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Alla pastalovers, har ni gjort den här enkla men goda pastan med västerbottenost och kantareller? Nytt recept. En magisk kombo. Pastan går supersnabbt att laga så det här är inga krångliga saker…