• 2019-06-24, 16:30
  • 6

Vilket skönt väder idag, älskar när luften är ren och klar, så härligt att ge sig ut på en runda! Jag och Janne brukade alltid köra trappträning i Haga, nu är det dags igen. Efter den här våren med sjukdomar och skit ska vi komma igång som vi alltid tränat innan, vi älskar träna ihop och det som är så bra är att man peppar varandra. Cykla, vandra, gymma. Våra favoriter.

Kör varje steg i ganska bra tempo som du orkar sedan ner igen. Sedan varannat steg. Samma sak, upp och  ner igen. Bra för konditionen. Den ska ökas på nu för nästa vecka ska vi till alperna! Vi åker den 4e juli och ska ner till Bad Gastein.

Men det finns så vackra platser i Sverige också med fina utsiktsplatser, här uppe på Skansen kronan är så fint.

Trädgårdsföreningen på vägen hem, tänk att Janne har detta härliga utanför sina fönster. Bra läge och kommer vara mer där nu i sommar.

Ska ni till Göteborg har jag massor med tips, ska göra ett inägg med några fler tips på goa ställen ni inte får missa.

Dags att sätta fart med lite jobb, onsdag åker vi upp ett par dagar till bebisen, ska bli skönt att träffa Oliwer och bebismysa lite igen.

 

2019-06-24 Johanna Toftby

Kommentarer

Christine 2 år sen

Åh, då kanske vi springer på dig där i Bad Gastein! Vi ska dit hela familjen och vandra nästa vecka. Tack för en inspirerande blogg förresten. Perfekt blandning av allt, resor, recept och allt annat mellan himmel och jord.

Mia 2 år sen

Ett tips om ni ska till Österrrike. Var i Hintertux i början på juni och vandrade. Mannen och söner åkte skidor. Så himla vackert och trevligt att vandra bland bäckar och vattenfall. Helt underbart. Jag blev inte alls sugen på skidor när Österrike visade upp bästa sommarvädret. Killarna tyckte även att skidåkningen var toppen. De kunde åka mellan 8-13, sedan blev det för varmt. Var inte mycket folk i backarna så de kunde åka mycket utan köer.
Ha det så underbart på semestern!

Torbjörn Åkerlund 2 år sen

Bästa Johanna Toftby.
Varför inte åka till Skatås och motionera, där kan man duscha och
basta efteråt. Även Sisjön runt, lagom kuperat.
Kan du bada i Sisjön efteråt

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Ja där är fint :-) För att vi bor i stan och bara att gå ut och motionera, Haga och slottslogen är så fint.

Katarina 2 år sen

Härlig träningsvärk imorgon då😉Vaderna brukar ju kännas flera dagar efter man sprungit inde trapporna 😜men skönt ändå👏

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Älskar träningsvärk! Så härligt :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni haft en riktigt skön helg, vilket väder vi haft. Riktigt härligt vinterväder med strålande sol, krispigt klart och kallt. Igår lördag tog vi en skön långrunda ut på Eriksberg och…

Innehåller annonslänkar Fredag är här! Har ni kallt? Shit vilken kyla idag, men klart och fint ute. Jag vaknade på så bra humör efter sovit 7,5 timmar, hoppade i understället och har…