• 2019-07-07, 23:22
  • 5

Vet inte hur många gånger jag säger wow i Österrike. Wow, wow, wow! Jag önskar alla får uppleva detta någon gång, för det är bara helt underbart. Magiskt.

Ingen solstol eller storstad i världen slår detta. Vi älskar det! Vyerna är så mäktiga så jag får nästan svårt att andas.

Igår hyrde vi E-bike för första gången när vi cyklar i alperna, (Intersport)  man kommer så mycket längre och här är det fruktansvärt branta backar så det var riktigt bra. Vi bilar alltid i Europa och har med våra landsvägscyklar annars men den här resan i helgen är en kortare resa och vi flyger.

Janne har bloggat HÄR, han ger grymma tips.

Tips om ni cyklar! Vi hittade en magisk pärla. Så vackra vyer och omgivningar. Otroligt fint. Alpengastof Prosso.

Väl framme vi den mysiga stugan så långt bort man kan komma gick vi upp till ett enormt vattenfall. Sedan delade vi på en god tonfisksallad och kall god öl.

Snön bakom dig på alptopparna och häftigt vara högt uppe och känna den kalla friska luften samtidigt som solen steker.

Här hittade vi en stuga och åt lunch. Änden på vägen så vi gick upp till vattenfallet. Janne badade. Typ 4 grader, haha. Men friskt och rent. Gillar att slippa släpa på vattenflaskor när du cyklar eller vandrar. Man fyller på under vägen.

Har massor med tips och bilder, men fråga om ni vill veta något så ska jag försöka hjälpa er. Idag vandrade vi med en STS grupp och det var riktigt häftigt. Så roligt gäng vi vandrade med.

Svart/avancerad vandring/klättring och just nu är kroppen ganska mör. Ser ni instastories förstår ni varför :)

Gå gärna med i gruppen Semester i Österrike på Facebook så får ni mycket tips av andra som reser också.

Ska visa alla bilder här i morgon!

Nu stupar jag i sängen. Kommer sova gott.

2019-07-07 Johanna Toftby, Resor

Kommentarer

Susanne Petersson 11 månader sen

Tack för fantastiska bilder och inspiration. Underbart.

Anna-Karin 11 månader sen

Det ser underbart ut :) Jag längtar efter resor och äventyr så jag får ont i hjärtat, men jag får fortsätta drömma tills barnen blir äldre. Men tack för inspiration :)

Gry 11 månader sen

Hej Johanna!
Har precis sträckläst din fantastiska bok 30 om dagen. Den får mig att vakna till liv och kanske kan jag ta tag i att röra på mig lite mer varje dag än nu. Och göra saker som jag mår bra av. Du verkar vara en underbar person och av din bok får man energi och boken lyser ut din omtanke och värme till alla människor som inte mår bra. Tack för att du finns! Stor kram!

Kristin 11 månader sen

Hej, vi ska med tonåringarna till Wagrain, Ö-rike på fredag. Hur funkar kreditkort vs cash där ni är? 😊

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 11 månader sen

Måste ha kontanter, men hotellen och större restauranger tar kort men chansa inte om ni är uppe i bergen, hütterna tar sällan kort.

Ha en trevlig resa!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ellos Sommaren är här! Hurra! Har varit ute på en runda med Lucy, det är riktigt skönt idag. Kanske lite båt i eftermiddag? Tacksam vi har den i sommar…