• 2019-07-13, 15:34
  • 4

Innehåller annonslänkar

Vilken kväll vi hade i Göteborg igår när vi firade vår kompis Annika som har fyllt 50 år! Vår present var en helkväll med middag i Göteborg med våra bästa vänner Hanna och Henrik. Vi har alla känt varann i många år nu,  så kul att ses och fortfarande lika roligt och trevligt. Världens bästa vänner.

I nästa inlägg kommer bilder från gårdagen, men har fått många frågor om den rosa klänningen jag hade igår så lägger ut tips om den först.

Den kommer användas mycket, söt på. HÄR. Vi gick väldigt mycket igår så passade perfekt med mina sneakers HÄR.

Nu finns de igen, de är grymma. Vit och svart. Normal i storlek.

Kolla ölen, haha den är helt galet stor! Häftigt att ställa fram till alla. Samlades på TaKet innan middag. Vilken fin kväll.

Vi sitter i bilen mot Stockholm för att bebismysa med Oliwer och jag sitter och jobbar, i morgon är det allra sista dagen för minsta lilla ändring i min bok. Den håller på att formgivas och snart ska den gå iväg för korrekturläsningar.

Spännande det sista nu!

Har precis stannat en sväng och fikat i Gränna. Så mysigt. Vilken nostalgi att se polkagrisar tillverkas, inte sett sedan vi var där som barn på skolresa. Vilket hantverk. Självklart köpte jag med den godaste smaken som finns- Salt!

 

2019-07-13 Johanna Toftby

Kommentarer

Maria 11 månader sen

Var har du köpt den vinröda klänningen?
(Som man skymtar på bilden med polkagrisen)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 11 månader sen

Kolla Ellos! Kramar

Lena M 11 månader sen

Vad härligt med en roadtrip, och bara stanna där man känner för det. Gränna är verkligen supermysigt, det var längesen vi var där också. Tror faktiskt inte att jag har varit där själv som vuxen.
Vi ska göra lite semester på hemmaplan i år, av olika anledningar. Jag har upptäckt att vi inte varit på muséeum och sevärdheter i närheten, det missar man lustigt nog. Så vi skall upptäcka närmiljön.
Ha en fortsatt härlig söndag.

Lisa Molén 11 månader sen

En upplevelse! Vi stanna till i Gränna i våras på väg t Kolmården. Hade aldrig varit där innan

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ellos Sommaren är här! Hurra! Har varit ute på en runda med Lucy, det är riktigt skönt idag. Kanske lite båt i eftermiddag? Tacksam vi har den i sommar…

Innehåller annonslänk till Ellos Sommaren är här! Hurra! Har varit ute på en runda med Lucy, det är riktigt skönt idag. Kanske lite båt i eftermiddag? Tacksam vi har den i sommar…