• 2019-07-14, 23:37
  • 9

Nu har vi kommit hem från Stockholm och har fått bebismysa med Oliwer både igår och idag. Tiden går så fort nu, på tisdag fyller han sex veckor, älskade lilla plutten.

Vilka mysiga dagar. Igår gick vi till den lokala pizzerian, klart Oliwer ska med på restaurang och igår var det premiär!

Vi hade med några nallar vi köpt utomlands, jag hittade även en söt overall på nätet HÄR. Köpte stl 62, ser gigantisk ut på bilden men den är så pytteliten- Så otroligt söt.

Duktiga fina Erik. Vilken grym pappa han är.

Här är vi på lokala restaurangen Lilla hantverkaren, /Täby Kyrkby.  Det blev pizza för oss alla och vilka pizzor. Så goda! När maten kom in var det dags för mat även för Oliwer, haha. Som det ska vara. En nyfödd ska ha mat pang på direkten så Janne matade mig med några pizzabitar, haha så matade jag bebis.

Tittut! 

Stolt farfar.

Katterna ville ha mycket uppmärksamhet och hoppade i våra kassar och väskor. Haha.

Idag träffade vi dem igen och var och badade på ett jättemysigt ställe, vet inte vad det heter men det ligger nedanför Danderyds sjukhus, jättefina omgivningar. Friskt och skönt i vattnet, badade förstås.

Sedan tog vi en lunch på restaurangen på Stockholms golfklubb. Vilken god mat! Tips om ni är i närheten. Hamburgaren var jättefin.

Lämnade brödet men åt pommes, allt var top!

Oliwer sov gott i flera timmar.

Just det, hann med en kaffe på ett annat trevlig ställe innan vi åkte och badade. Stocksunds hamnkrog! Finns så många mysiga ställen överallt.

Två underbara dagar med den här godingen, snart ses vi igen!

 Pizza igår, hamburgare idag så nu får det bli annan mat i veckan.

2019-07-14 Johanna Toftby

Kommentarer

Sandra 4 månader sen

Vilka härliga dagar ni haft. Så söt han är Oliwer ❤️
Måste har världens bästa farfar och bonusfarmor 😊

Må så gott
Kram Sandra 🌸

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Tack, ja det var härligt!

Tack snälla, för oss är det självklart att finnas och stötta, sedan växer de så fort så det är kul att träffas ofta även i början.

kram och ha en fin sommar!

Mia 4 månader sen

Hur mår mamman?

Johanna Mikaelsson 4 månader sen

Så bedårande söt han är 😍. Och jag vill jämt veta var du köpt dina kläder😂 Den blommiga klänningen du har på bild var finns den?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Tack snälla du! Kika på Ellos, längesen men kanske finns kvar :)

Lotta 4 månader sen

Åh vad söt han är, vad mysigt ni haft. Fina bilder!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Ja visst är han supersöt <3 Tack!

Ulrika Hultberg 4 månader sen

Så söt han blivit oliwer. Han har ju vuxit. Ni hade verkligen babymys hela helgen . Sånt ska man bara njuta av . Bebisar växer fort. Tack för att du med dig bilder på lilla oliwer.
Kram Ulrika

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Ja han är så söt, lilla sötfisen <3

Kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar till Ellos  Nu är det morgon här i Hurgada och solen värmer redan, vi ska äta frukost och gå ner till stranden, här steker solen redan vid åtta! Så vi…

Innehåller annonslänkar till Ellos  Nu är det morgon här i Hurgada och solen värmer redan, vi ska äta frukost och gå ner till stranden, här steker solen redan vid åtta! Så vi…

Vilken fantastisk dag! Jag och darling blev upphämtade på hotellet och åkte rakt ut i öknen. Bland det häftigaste jag sett. Vilket häftig miljö, bara sand så lång ögat kan nå. Vi…