• 2019-07-15, 19:35
  • 3

I helgen firade vi våg kompis Annika som fyllt 50 år med restaurangbesök och en helkväll i Göteborg. Vilken härlig kväll vi hade med Hanna och Henrik och Annika och Per!

Vi började uppe på vår favoritbar uppe på TaKet som ligger vid Stenpiren uppe på Comfort hotell. Har ni inte varit där måste ni gå dit. Vacker utsikt, skön stämning och bra service. Solen stekte på och vi hade två härliga timmar där uppe innan vi skulle vidare till Blackstone som vi hade bokat bord på.

Annika och Per hade inte en aning om var vi skulle, roligt att överraska och allt blev så lyckat.

Kolla den lilla ölen, helt galet hur stor den är. Man kan köpa den uppe på TaKet, riktigt kul när man är några stycken och någon man ska fira.

Rosa klänningen med svarta blommor HÄR.

Sedan gick vi bort till restaurang Blackstone uppe på Linnegatan, vilken skön kväll vi fick. Ta en promenad upp dit, de har en stor uteservering och alltid lika trevlig personal för inte tala om maten. Vi älskar det!

Favorit! Löjromstacos, himmelsk upplevelse.

Annika och Hanna tog charkbrickan.

Till varmrätt tog vi en 55 dagars hängmörad ryggbiff, alltså den var helt fantastiskt. Alla vid bordet jublade, allt var helt perfekt. Köttet var riktigt fint, tillbehören, såserna. Kan inte bli bättre. Älskar när det blir full pott när man går ute och äter.

Jag har ätit deras klassiska chokladbomb några gånger, men gänget hade inte gjort det, så vi delade några stycken på en. Lika god varje gång.

Janne tog deras veganska, den testade jag när jag var där med barnen sist. Ta den om ni ska dit. Oh så god. Choklad med passionsorbet.

Riktigt trevlig kväll, vi satt ute i flera timmar och gick in till stan lite senare och avslutade med en drink på Clarion Post som ligger nära där vi bor och Hanna och Henrik skulle med tåg så det passade bra.

 

 

2019-07-15 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Lotta 1 år sen

Älskar din blogg! Perfekt blandning o fina bilder! Du verkar så otroligt omtänksam o fin mot alla i din omgivning, bra för världen med såna människor! Trevlig sommar!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Tack Lotta! Vad glad jag blir :)

Ha en skön sommar du också!

Kristina 1 år sen

Hej, vi var i Göteborg förra veckan. Två nätter på gothia Towers och 13 timmar på liseberg 😂 med barnen. Sen bodde vi en natt på clarion post för att att ha nära till tåget dagen efter, i fredags var vi på blackstone då jag läst om det på din blogg men vi var på den som ligger nära saluhallen. Tack snälla för tips, potatisgratäng och kött var👍 Vi besökte också hotellets terrass för något att dricka men då vi har barn så blev det en kort stund och dj:n spelade så hög musik att det var svårt att prata. Hade varit kul att se dig men jag hade nog inte vågat gå fram och säga vilken härlig fin blogg du har.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…