• 2019-07-17, 13:09
  • 16

Hur har ni det? Nu skiner solen och värmen verkar hittat tillbaka igen, härligt! Janne är ute med Henrik och fiskar, jag och Lisa-Marie ska upp på berget på en runda sedan blir det en ny kycklingrätt ni ska få tips på.

Bokade skaldjursbåten i Göteborg i morgon, så kul det ska bli att testa den. Lovar berätta vad vi tyckte efteråt.

Jag har fått en exklusiv rabattkod hos Ellos till er, skriv koden 405413 så får ni 30% rabatt på valfri vara. Se villkor längre ner. Ni kan även använda den ihop med Ellos rabatt, tex den som ger 40% rabatt på Ellos rea HÄR.

Jag bor i klänningar framförallt på sommaren, blir det kyligt ta en kofta eller byxor under. Älskar klänningar!

Här kommer några favoriter just nu.

Denna rosa med svarta blommor fick jag många frågor på, klicka HÄR. 

Vinröda klänningen har jag använt massor. Köpte den inför vår Italienresa när vi var i Portofinon.

Klicka HÄR. Finns flera färger.

Blå lång zebraklänning HÄR. Dessa är så användbara! Knyt band i bak eller fram.

Finns en ny print HÄR, den har jag beställt.

Denna måste jag visa er också. HÄR. 

Dessa sandaler passar till! Jag har dem i beige.

*Villkor (405413): Nybeställning av kläder, skor, skönhet, accessoarer samt hem & inredning på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2019-07-31. Gäller ej möbler, kök & hushåll, elektronik/elektriska varor/tillbehör och varor märkta med ”VINTAGE” eller “EXCLUSIVE”. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller prissänkta varor. Vissa varumärken är exkluderade från erbjudandet. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel samt slutförsäljning.

2019-07-17 Johanna Toftby

Kommentarer

Aviaja 1 månad sen

Måste bara TACKA dig… så den fina rosa klänningen och lyxade till det och klickade hem den ( jag är en sån tjej som typ aldrig shoppar, men skall på bröllupp nu i augusti) och idag kom klänningen… JÄKLA så snygg den är, och vilket material och priset på 349 passar perfekt i mitt budget..

Tack <3

Anna 1 månad sen

Vad tyckte ni om skaldjursbåten? Hur boka du? Pris?

Sabina 1 månad sen

Har ni ätit på Magic Flamingo på Linnégatan? Jag har aldrig ätit så gott som jag gjort där =))

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Känner igen detta! Måste kolla ;)

Johanna 1 månad sen

Hej och tack för en fin blogg jag följt i många år Nu! Jag och min sambo skall äntligen gifta oss i höst i Göteborg, men varför jag skriver är då jag vill rådfråga om håruppsättning, skall ha ett mindre familjärt bröllop då vår budget är minimal. Jag kommer inte ha råd att gå till en frisör för uppsättning eller makeup vilket jag tycker är tråkigt.. kan du ge lite tips? Enkelt att göra själv? Sett dina uppsättningar här.men är det något speciellt som kommer i höst? Bröllop? Din dotter som är frisök kanske vet och vill gästblogga om detta? Önskar egentligen en frisör denna dag men får göra det bästa av situationen. Stort tack för en fin blogg! Ha en fin dag!

Karin 1 månad sen

Ja, Tina, jag tycker stl 38/40 sitter bra. Jag är ganska smal upptill. Men det är alltid svårt att råda andra. Tycker den sitter ungefär som på Johanna.

Svar på kommentaren:
Tina 1 månad sen

👍Toppen tack för svar:)

Sussi 1 månad sen

Glömde i mitt skrivande förrut idag…. så skönt att inte behöva läsa massa `troll`kommentarer längre, Gör världen lite bättre å gladare:)

Karin 1 månad sen

Jag har precis fått den rosa blommiga, den är nog ganska normal i storlek. Jag har den i 38/40. Jag har oftast s el m. Den är jättefin på.

Svar på kommentaren:
Tina 1 månad sen

Hej! Jag har oxå S eller M så svårt att bestämma vilken storlek man ska ta? Du tyckte 38/40 satt bra?
Tina

Sussi 1 månad sen

Ellos har verkligen ändrat sig sen man beställde förr:) Den zebrarandiga måste jag bara ha.
Du har en fin och proffsig blogg Johanna, fattar bara inte hur du hinner med allt:)
Å den lille Oliwer är ju för söt!! Vill oxå ha barnbarn att rå om

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Haha ja det kan man säga ;-)

Tack snälla, detta är ju mitt heltidsarbete, går inte blogga så här om man har ett jobb till, det hade jag dock för ett par år sen. Hua…
det var tuffa, haha.

Ja visst är Oliwer söt, hoppas kunna åka upp nästa vecka igen!
Ha en fortsatt fin dag!

Tina 1 månad sen

Hej! Den rosa klänningen med svarta blommor är så fin vilken storlek har du?
Hälsningar Tina

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Den är så fin! Ska kika vad jag har, är inte hemma just nu.

Ta din normala storlek, tror snarare man kan gå ner än upp.

Kramar

lotta 1 månad sen

Hej! Måste beställa den rosa blommiga. Hur är den i storlek? Med vänlig hälsning Lotta

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Normal! Men hellre ner en storlek än upp om du tvekar.

Tycker det är så svårt att råda er i storlekar för jag vill inte ta ansvar om den sen inte passar. Men säger alltid till om den är stor eller liten i storlek.

Den är så fin på! Hoppas du gillar den :)
kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Vilken sensommar! Vilket väder, åh så härligt idag. Vi åkte ut till Näset och badade, friskt men skönt. Det är sånna här dagar man minns längre fram i höst. Hoppas…

Innehåller annonslänkar  Vilken sensommar! Vilket väder, åh så härligt idag. Vi åkte ut till Näset och badade, friskt men skönt. Det är sånna här dagar man minns längre fram i höst. Hoppas…