ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kantarellpasta med spenat

/

Pasta

,

Recept

,

Vegetariskt

,


Alla pastalovers, har ni gjort den här enkla men goda pastan med västerbottenost och kantareller? Nytt recept. En magisk kombo. Pastan går supersnabbt att laga så det här är inga krångliga saker i köket. Så god är den!
Kantarellerna, skogens guld. Jag älskar all svamp och gillar när man kan variera så mycket efter säsong och årstider i köket. Den här pastan är vegetarisk och man kan också byta ut vanliga pastan till fullkorn eller bönpasta om man vill. Jag använder matlagningsgrädde, 40% grädde till helgen eller om jag har gäster.
Vi har varit uppe på berget varje förmiddag den här veckan, så vackra omgivningar där och skönt att få gå i skogen och njuta av luften och lugnet. Vi tränade spårning och kurra gömma med Lucy, hon älskar det.
Hon blir nästan tokig av lycka. Så glad att jag gick valpkurs med Lucy, lärde oss massor och vi fick även träna i skogen på spåra och söka. Så härligt att se hundar träna och jobba och få belöning. Lucy blir så glad när hon hittar oss när vi gömmer oss så det går inte beskriva.Hon är 2 kg liten hund men ni ska se henne spåra eller söka, vilket luktsinne! Häftigt att se henne flyga fram i skogen. Sen vet jag inte om hon spårade hela tiden för hon leker mest kurra gömma och går på känslan ibland. Haha.
10
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00