• 2019-07-23, 19:08
  • 18

Vad läser ni i sommar? Jag älskar att lyssna på ljudböcker när jag är ledig för jag märker hur jag kopplar av, de är semester att bara vara.

Jag har läst böckerna om Sonja och Rebecka precis, nu ska jag börja läsa Jag ser dig av Marie Jungstedt, har ni läst den?

Hur många böcker läser ni när ni är lediga? Nextory har tusentals titlar som du kan både lyssna och läsa på din mobil eller platta, jag gillar att det är lätt att hitta, allt sparas och du kan lätt byta bok. Perfekt om du är på semester och och kan ha med dig ett helt bibliotek utan att bära några böcker.

Visste ni att de även har mycket avslappningsböcker, har du svårt att somna eller varva ner? De har massor. När jag fotade min bok i våras och jobbade 15 timmar per dag lyssnade jag på sånna böcker. Meditation och avslappning. Jag somnade även om jag var uppe i varv. Det funkar verkligen. Tror det är viktigt att träna på att slappna av.

Eller om du har svårt att somna.

Längre ner har du en rabattkod som ger dig 30 dagar gratis lyssning, perfekt om du är ledig!

Kan ni förresten tipsa om någon mer bra bok, vi ska till Kroatien på lördag och då vill jag ha ett par bra böcker att kunna lyssna på när vi är på stranden. Både thriller och något lättsamt roligt. Gillar även biografier.

Men jag brukar faktiskt lyssna även när jag är ute och går, tiden flyger fram!

Har precis varit ute på en runda och hade ljudboken i öronen. Vips var 7 km klart!

Vill du också lyssna på ljudböcker, skriv koden TOFTBY så kan du lyssna gratis i 30 dagar. Gäller nya medlemmar.

Klicka HÄR! 

Ha en riktigt skön semester!

2019-07-23 Johanna Toftby

Kommentarer

Linda G 6 månader sen

Jag har läst de två första böckerna om Summer Karlsson som är skrivna av Johanna Nilsson, så lättsamma och roliga – perfekt på sommaren. Väntar på att få hem den tredje delen, längtar!!

Karin 6 månader sen

Jag har precis läst böckerna om Sekten på Dimön! Kan starkt rekommendera dessa baserade på verklig händelse om en kvinna som varit fast i scientologerna.

Marie 6 månader sen

Allt av Mari Ljungstedt ( kronologisk ordning ) Sofie Sarenbrant , Ninni Schulman och Keppler förstås !

Lena Gustafsson 6 månader sen

Annabelle & Francesca av Lina Bengtsdotter är bra!

Lena M 6 månader sen

Vad härligt med morgonpromenad, det gör susen. Själv har jag svårt att komma igång på morgonen tyvärr… men har tips på två bra böcker som hör ihop.
Maria Adolfssons “Felsteg”, och fortsättning (fast fristående) “Stormvarning”. Väldigt bra och spännande böcker.
Kram och ha en härlig resa.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Tack, jag älskar morgonpromenader! Men alla är olika vad man gillar och hur vardagen ser ut.

Tack för tips! :-)

Gunilla 6 månader sen

Hej!

Gillar biografier typ Mikael Persbrandt och boken om Zlatan. I år på semestern lyssnade jag på Dag Öhrlund och Dan Butlers böcker om psykopaten Christopher Silverbielke, uppläsare Stefan Sauk. Väldigt spännande böcker och Sauk är en utomordentlig uppläsare som gör böckerna väldigt levande.Katarina Wennerstam skriver och bra böcker. /Gunilla

Anneli 6 månader sen

Hej! När jag klickar på länken du lagt ut, så kommer jag till Lyko.se, kan du kolla om du lagt länken fel kanske?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Tack för att du skrev det, det hade blivit fel! Ibland minns datorn den gamla länken och då blir det fel länk utan att jag såg det när jag lade in den. Nu är det rätt!

Tina 6 månader sen

Kamilla Oresvärd har börjat skriva en triologi och första boken heter Brudslöjan. Den är verkligen läsvärd.

Jeanette 6 månader sen

Allt jag fått lärt mig av Tara Westover (biografi), 30 dejter på 30 dagar sv Sarah Title, Peter Rärz, 9 år som undercoveragent av Dick Sundevall (biografi), Min historia av Michelle Obama (biografi).

Karin 6 månader sen

Hud pojken är väldigt bra men en sann historia
Går inte att släppa boken
Visst lite sorglig men ändå bra slut

Jag läser väldigt olika böcker vilket ger så mycket variation
Trevlig resa sem

Svar på kommentaren:
Anonym 6 månader sen

Hund

Anette 6 månader sen

Persbrants biografi! Grym!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

ÅH jag måste läsa den nu, hört flera säga det. Älskar Biografier!

Jonna 6 månader sen

Lars Kepler skriver otroligt spännande böcker. När man börjat läsa är det svårt att sluta. Mitt tips är att börja med den första boken, då vissa personer är med i samtliga böcker.

Ulrika Hultberg 6 månader sen

Jag gillar mycket med författaren Nora Robets . Hon skriver ju bra . Jag tycker om hennes böcker. Har ingen speciell att rekommendera. Ha det så mysigt semester nere i krotatien. Det har sagt till innan. Men det jag säga en gång till. Var rädd om dig .
Kram Ulrika

Carina Ekelund 6 månader sen

Skamvrån av Sofie Sörenbrant

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Fredag och en skön helg väntar! Hoppas ni har en fin dag, jag har fått så mycket gjort idag, betat av massa jobbmail och samarbeten, en promenad med Lucy i solen och…

Innehåller annonslänkar Vaknade på ett strålande humör idag, snart helg och en massa spännande saker händer nu, är så taggad för vår! Ja jag vet det är knappt slutet av januari, men…

Fredag och en skön helg väntar! Hoppas ni har en fin dag, jag har fått så mycket gjort idag, betat av massa jobbmail och samarbeten, en promenad med Lucy i solen och…

Har precis ätit en god omelett efter träningspasset, omelett mättar och går snabbt att svänga ihop. Jag tar oftast vad jag har hemma, idag blev det spenat, tomater, paprika och ost, kryddar…

Innehåller annonslänkar Vaknade på ett strålande humör idag, snart helg och en massa spännande saker händer nu, är så taggad för vår! Ja jag vet det är knappt slutet av januari, men…