• 2019-07-24, 12:18
  • 15

Innehåller annonslänkar för Ellos 

Om man älskar skaldjur, Göteborgs skärgård och livemusik, vad gör man då? Jo man åker med M/S trubaduren i vackra skärgården i Göteborg och samtidigt frossar loss i mängder med skaldjur.

Detta är ett av alla tips man kan göra i vackra Göteborg. För vilken underbar kryssning! Man kryssar ut på kvällen vid 18.30 med en sjungande besättning, äter skaldjur och får uppleva alla vackra öar under turen.

Foto M/S trubaduren.

Vi hade verkligen vädret med oss, så fint väder.

Besättningen började showen direkt, duktiga artister som både sjunger och serverar alla ombord. Älskar sånna koncept men framförallt när de är duktiga. Det enda var nog att vi gärna hade velat vara kvar ute på däck när vi lade ut och inte gå in i restaurangen på en gång. Vid fint väder vill man vara ute en stund till. Men allt var jättebra ändå och efter vi ätit gick vi upp på däck.

Min korallfärgade klänningen finns HÄR, har även en grön. Kul med starka färger. Passa på med min rabattkod 405413 så får du 30% rabatt! Dyraste varan juli ut. Gör en hel del.

Och snacka om skaldjursbuffe. Älskar alla skaldjur. Här fanns det mängder med havskräftor, räkor, krabba, musslor, även mycket tillbehör om man vill, lax, sill och massa goda såser för den som vill åka med men inte äter skaldjur. Känner ni igen duktiga Patrik från Fame factory?

Jag höll mig dock till skaldjuren, några bär och lite ost, beställde även in ostron.

Gillar ni ostron? Tog mig åtta försök innan hjärnan fattade att det skulle ätas. Janne som lärde mig. Man måste testa, våga prova. För det är riktigt gott, sältan och tillbehören, vackert. Men så gillar jag allt med skal på. Musslor kommer tätt efter kräftor.

Alla vackra öar, man förstår inte att detta är hemma! Västkusten är så vackert. Ser ni Brännö brygga? Torsdag och dans på bryggan.

Träffade många bloggläsare och många som väntar på min bok, det är så roligt varje gång att få träffa er sak ni veta och säger så fina ord. Tack snälla.

Tack för en magisk kväll, vi har bokat igen och ser fram emot ännu en trevlig kväll ute i Skärgården!  Tips om ni vill göra något riktigt trevligt i Göteborg en kväll.

 

Kommentarer

Lena Åding 1 år sen

Älskar skor och dina är grymt snygga! Var hittar jag dem? Du är grym!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Märket är Saint Laurent och köpta i Palma.

Tack för dina ord, kramar

Gunilla 1 år sen

Ser härligt ut!
Jag undrar om du fått hjälp med dina xtraslag? Har det själv i perioder. Är det i vissa situationer de kommer?

Sussie 1 år sen

Åh vad gott och mysigt!!!!
Gillar dina skor, älskar kilklack
Vart hittar man dom? Super snygga!!!!

Charlotte 1 år sen

Hej, kan inte låta bli att fråga. Du/ni reser nästan hela tiden känns det som. Uppskattar man detta? Tänker att du Johanna har ju berättat att du levde som ”oss” vanliga en gång i tiden och tänkte kanske att- hur skulle de vara att få leva med resor och allt annat lyx som hör till?

Hur tänkte du? Vill du dela med dig? Är du lyckligare?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Hej!

Livet förändrar sig och nu är resande en stor del i mitt jobb. Jag är verkligen lyckligare men på grund av att jag mår bättre, har en bättre inkomst och har kommit upp från panikångest. Mår mentalt bättre på alla plan.

Jag är otroligt tacksam över ändå hur mitt liv sett ut. Jag var ensam med barnen, helt ensam på grund av sjukdom hos deras pappa.
Eget ansvar stort sett hela deras uppväxt, 100% både ekonomiskt och fostran. Tuffa år, men glad jag klarade det.

Barnen mår bra och har blivit trygga, fantastiska ödmjuka fina tjejer. Det är allra viktigast.

Jag har kämpat mig fram dit jag är idag. Ingenting kommer gratis. Hårt slit från morgon till kväll i många år, men värt varje minut.

Hoppas du fått svar på det du undrade över :-)

Charlotte 1 år sen

Joda, det är alltid kul att få höra om andra och deras livsresa och om det verkligen blir så att man uppskattar de ljuva livet i längden eller om det bara blir slentrian att resa mycket osv…

Jag fick en del pengar för ett par år sedan och började shoppa en massa hit och dit. Jag var helt salig i början och tyckte livet var toppen. Efter ett tag kände jag ingenting och var nästan irriterad på att handla.

Nu är de ju helt annat att resa såklart du du går helt andra upplevelser med dig gör livet. Det förstår jag ju, men jag tänkte att det kanske även blir som jag skrev slentrian och helt enkelt bara jobbigt till slut. Vi är såklart alla olika men dock ändå väldigt lika;)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Det är stor skillnad på att få massa pengar eller jobba hårt och kämpa sig fram både mentalt och fysiskt med flera jobb, ensam med barn osv.

Så ja, jag tror det är en helt annan resa. :)

Jobbar jag inte får jag inga pengar…

Ha en riktigt skön helg i solen och värmen.

Kram Johanna

Carolin 1 år sen

Så mysigt och så fina ni är. Njut av livet….det kan förändras snabbt <3

Jag är lite nyfiken på när rättegången ska vara….för din stalker?
Hoppas hon åker dit!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Tack snälla, ja så är det!

Den kommer längre fram, så fort åklagaren väcker åtal. Polisen i Eskilstuna och Skövde har gjort ett fantastiskt jobb och förundersökningen är snart klar.
Kommer meddela så fort jag får datum för rättegången när åklagaren väcker åtal.

De har 100% bevis även teknisk bevisning så hon kommer absolut åka dit.

Och stalkern läser varje ord här- Vi ses i rätten.

Tina 1 år sen

Bästa bästa skaldjursbuffén 😋👌Har åkt båten 3 ggr lika fräsch god buffé med fantastiska tillbehör varje gång!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Ja visst är det bra!

Siw andersson 1 år sen

På fredag ska vi åka båt räkkryssning från mariestad . Det ska bli skoj . Har du bra tips på träning. Ja är skadad . Korsband och minisk. Sen i april. Vänster knä vek sig och höger knä blev skadad. Kan knappt gå kanske 2minuter. Har 2 hundar små. Dom följer med den korta svängen.dom busar med varandra när vi kommer hem. Vi har stor gräsmatta. Efter en halv timma är dom så trötta. Siw

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Vad mysigt med räkbåten! Åh :)

Bättre du frågar en sjukgymnast, svårt för mig att råda om man är skadad.Jag sätter mig på golvet och leker med Lucy ibland, kastar bollar så springer hon som en tok, det är bra när man inte kan ut och gå med dem, kanske någon vän kan hjälpa dig motionera dina vovvar?

Kramar

Ulrika Hultberg 1 år sen

Vad fina bilder. Vilken upplevelse att åka sån båt med uppträde . Och äta gott och god dricka till.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Mormor ringde precis. Hon ringer mig många gånger om dagen och hon är ledsen, arg och gråter. Allt handlar om en och samma sak, att hon vill ha tillbaka sitt hus i…