• 2019-07-27, 16:40
  • 6

Innehåller annonslänkar 

Nähä, vi blev visst kvar här på flygplatsen, minst två timmar till på grund av oväder nere i Europa. Så vi gick tillbaka till loungen och satte oss och jobbade med lite godis och gott att dricka.

Hörde världens suck när de ropade ut i högtalarna att det är runt tre timmar sent, alltid tråkigt med förseningar men just flyg har jag inte ont av. Vad ska man göra åt det istället för att göra det så bra som möjligt. Passa på att jobba eller vila, så går tiden fortare. Ha kul under tiden så gott du kan. Mitt resesällskap (darling) är nog den mest positiva i världen, klagar jag så hittar han alltid något positivt med det jag säger. Så störande men ändå så bra, haha. Vi kompletterar varann med andra ord.

Han tipsar förresten om hur man får tillgång till lounger, fasttrack och reseförsäkringar på sin blogg HÄR. 

Nu ska jag tipsa om riktigt sköna byxor, äntligen hittade jag de jag letade efter! Svarta, högre i midjan med resår. Fickor svala. Dessa ska ni hugga för de kommer ta slut! HÄR. 

Toppen är Odd Molly HÄR. Har en i rosa när vi var i USA så var ni många som frågade var den kom från.

Jag har laddat ner poddar, ljudböcker och film på netflix. Vi följer en serie just nu på Netflix som heter Goodgirls, lättsam och sköna karaktärer. Se den!

Hört Pernilla Wahlgren nämner mig i sin pood, det måste jag lyssna på.

Och alla ljudböcker, TACK för alla tips. Wow! Har massa tips inför semester och höst nu.

 

2019-07-27 Johanna Toftby

Kommentarer

Filippa 7 månader sen

Älskar good girls!! Så bra å sköna brudar!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Ja, hahaha visst är det grymma brudar!! Så skön serie :)

Petra 7 månader sen

Hej Johanna! Jag hittade till din blogg när jag googlade på extraslag, då jag har en del problem med det. Jag är väl utredd med ultraljud, ekg, kranskärlsröntgen osv då jag även haft hjärtmuskelinflammation. Allt ser dock normalt ut men det är så psykiskt påfrestande med extraslagen även om det oftast inte är något farligt. Jag undrar om du fick något svar gällande om det kan ha med hormoner att göra? Hopps att du mår bättre nu!

Anna 7 månader sen

Trevlig resa! Älskar Kroatien, bilade där förra sommaren. Eftersom där inte fanns några recensioner på byxorna så frågar jag dig; hur är de i storlek? Upp eller ner om man som jag pendlar mellan 38 o 40? De ser väldigt sköna ut:)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Tack! Det gör vi med, bilade också ner hit för två år sedan, otroligt vackert och härligt på alla sätt.

Byxorna var jättebra, sköna, snygga, hur sköna som helst. Jag har letat länga efter långa, vill inte ha vida korta som alla har, tycker man ser stor och klumpig ut så trivs inte i den modellen.

Jag vill ha vida tunna men långa, resor i midjan också med skärp till. Ta din normala, inte gå upp om du brukar ha 38!

Kram

Agneta🌹 7 månader sen

Ha en underbar resa☀️☺️

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…

Tusen tack för alla era stöttande kommentarer efter rättegången igår. Idag har jag inte varit pigg kan jag säga. Jag har känt mig som i ett töcken. Totalt slut. Men också en…