• 2019-07-31, 09:18
  • 12

Här kommer bilder och tips från vår härliga båtutflykt vi gjorde här i går. Hotellet bokade in oss  på en utflykt med Seayou, klicka på länken för att läsa mer. Kan verkligen rekommendera den! Vi åkte en tur som heter Deluxe Blue Cave route.

Och vilken dag vi fick. Båten är riktigt grym! Snabb, stabil och torr. Gillar när det finns riktiga sittplatser, kyl, toalett och en säker Kapten och en värdinna som guidar och berättar allt om öarna. Vi blev upphämtade här i Milna vid 8 och det var en magisk känsla när vi gick ut, båten tar inte så många personer, det är nog det allra bästa tycker jag. Gillar inte utflykter där det är fullpackat med folk på båten.

Vi  åker 1,5 timma ut mot första stoppet- Blue cave! Den häftiga grottan ni säkert hört talas om. Men det var otroligt mycket folk så vår värdinna gick iland och köpte biljetter, man får nummer så man ser ungefär hur lång tid det är kvar.

Vi åkte istället bort till ön Vis för att bada och sola där, så skönt att åka med en båt som inte bara släpper av folk, vi fick istället ut mycket mer av  vår tid och mer tid på havet och även se den vackra ön Vi ett par timmar.

Här spelades Mamma Mia 2 in! En jättefin ö, rent och mysigt.

Här badade vi! Mysigt och lugnt och skönt. Vi var även inne i den stora kyrkan, tre kyrkor i en. Tre altare, så häftig. Jag älskar nämligen kyrkor så vill alltid se ortens kyrka. Idag ska jag få se den vackraste på Brac, ska bli så kul!

Sedan blev det en kall öl nere vid hamnen innan vi åkte vidare.

Har ni sett Blue Cace? Om inte, försök ta er dit om ni är här. Det var en riktig häftig upplevelse som man måste se för att förstå. Det är en grotta som lyser upp blått sken av solljusets reflexer från botten.

Så vackert så man måste bara se det. Häftigt hur det kan bli så.

Man åker små båtar ut dit som tar ca 5 minuter, ni kan inte ana hur litet hålet var för att ta sig in med båten i grottan. Haha. Alla fick lägga sig på golvet.

Men åh vad häftigt att få se detta! Det var verkligen wow!

Tänk att detta är inne i en mörk grotta, så häftigt med ljuset från botten.

Vi åkte sedan vidare till en riktigt fin strand som kallas Blå lagunen, kolla här!

Vi badade hela tiden, vattnet är verkligen wow, wow wow! På båten finns vatten och kyl, man tar med sig snacks och mellanmål och dricka. Men vi stannade även i Hvar och där åt vi lunch.

Vi skrattade ihjäl oss igår åt Jannes fot. Vad hände med den egentligen? Haha.

Njuter av vattnet, älskar havet!

Stiniva Bay! Den här lilla stranden är utsedd till en av världens top 10 vackraste stränder. Igår hade vi tur, bara tre båtar när vi kom. Annars kan det vara smällfullt, båtar överallt.

Blå lagunen, hit måste ni om ni är ute med båt.

Sista stoppet-Hvar! Oj oj, jetset, lyxiga båtar och häftigt. Här får man inte gå iland med bikini, man måste ha kläder, annars får man böta. Det är dyrare här än de andra öarna men så snyggt och fint. Åt en god skaldjurspasta och strosade i hamnen.

Kan tipsa om restaurang Posteni! Bra mat, snabb och trevlig service.

Vår grymma kapten och vår värdinna gjorde vår dag! Missa inte att komma ut på havet när ni är i Kroatien!

Vi fick se delfiner som simmade längs båten, Janne har en film jag vill visa er, man blir tårögd. Se vackra delfiner leka och och simma i det fria var det häftigaste på hela resan.

Tack till hela gänget för ett trevligt sällskap, vilken ljuvlig dag vi hade!

 

2019-07-31 Johanna Toftby

Kommentarer

Anna 6 månader sen

Bra regel !! böter skulle det vara lite överallt !! När folk går omkring i badkläder på stan ! I affärer och restauranger !! Fy vad äckligt ! Och mest är det svenskar ..

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Eller hur! Blöta badkläder på restaurang liksom….
Tycker också det är bra. När jag tittade på alla så så det trevligt ut! Sen klart man har tunna kläder, linnen eller top, det är inget land där du måste täcka kroppen tack och lov.

Men håller med dig. Inga blöta badkläder eller bikini på stan eller restauranger!

Ann-sofie 6 månader sen

Vad härligt det ser ut :)jag reser inte själv pga sjukdom men dina bilder och ditt härliga sätt att skriva om eran upplevelser uppskattar jag väldigt mycket:)

Fatima El kachani 6 månader sen

Vilka fina bilder.
Måste fråga var har du köpt din prickiga klänning?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Tack! På Bubbelroom, märket är Samsö samsö!

Tanja Wiesner 6 månader sen

Kroatien ÄR fantastiskt och de blpa grottorna är precis som du beskrivit dem. Komiza är en favorit!!

Var kommer din röda bikini ifrån?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Visst är det mäktigt!

Ja vattnet ÄR helt underbart, badar hela tiden :)

Köpte den på Stadium, på rean, 100kr ;)

Anneli 6 månader sen

Vilket fantastiskt vatten!!!! Har aldrig varit i Kroatien, men så får det nog bli nästa år 👍

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Det är så otroligt fint så man knappt förstår, helt underbart!

Charlotte 6 månader sen

😂😂😂😂 jag skrattar oxå åt jannes fot, exakt min humor😂😂😂

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Samma här :) Vi skrattar ihjäl oss åt sånt :)

Barbro 6 månader sen

vilken underbar resa som du och Janne gör.
ha det så bra i fortsättningen också.
kram på er båda..💕

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vaknade på ett strålande humör idag, snart helg och en massa spännande saker händer nu, är så taggad för vår! Ja jag vet det är knappt slutet av januari, men…

Överallt skriker träningsrubrikerna åt oss: Fast mage! Fast rumpa! Bara tio minuter om dagen! Enklaste övningarna! Bilder på en perfekt kropp visar hur vi också kan se ut – om vi också opererar oss.…

Har precis ätit en god omelett efter träningspasset, omelett mättar och går snabbt att svänga ihop. Jag tar oftast vad jag har hemma, idag blev det spenat, tomater, paprika och ost, kryddar…

Innehåller annonslänkar Vaknade på ett strålande humör idag, snart helg och en massa spännande saker händer nu, är så taggad för vår! Ja jag vet det är knappt slutet av januari, men…

Överallt skriker träningsrubrikerna åt oss: Fast mage! Fast rumpa! Bara tio minuter om dagen! Enklaste övningarna! Bilder på en perfekt kropp visar hur vi också kan se ut – om vi också opererar oss.…