• 2019-08-04, 22:30
  • 1

Letar ni efter en grym takbar om ni är på ön Brac i Kroatien? Gör en utflykt till Supetar! Vårt hotell Milna Osam har sitt systerhotell där och vi fick en trevlig inbjudan att åka dit över dagen. Missa inte takbaren! Missa heller inte att äta på deras restaurang, vilken middag vi åt där på kvällen.

Vi åkte dit vid 10 tiden med taxi, det tar ca 30 minuter från Milna och under vägen får du se vackra vyer så titta inte ner i din telefon när du är i bilen. Vi reste en hel del på ön och det är otroligt vackert överallt.

Finns mycket stränder runt hela Supetar, vi gick en bit bort och hittade en egen härlig vik precis bakom kyrkan. Gillar lugnare platser, men skönt att ha nära till strandbar eller restaurang. Finns mycket under hela strandpromenaden.

Janne har även bloggat mycket från vår resa HÄR. 

Vattnet är helt underbart. Jag badar hela tiden! Missa inte badskor. Men finns att köpa där nere överallt.

Här hade vi en riktigt skön dag. Lyssnade på ljudböcker, badade och bara tog det lugnt.

Här på restaurang Punta åt vi lunch! Gillar att sitta längst ut mot vattnet. Väntar hellre en bra stund tills det blir ett bord ledigt. Är en sån där jobbig gäst som inte tar bordet man bara blir tilldelat, haha. Janne skäms varje gång men han älskar också att ha utsikt så han är ganska nöjd ändå till slut.

På kvällen gick vi upp på till hotellets takbar. Supermysigt.

Min klänning är en favorit i min garderob som jag aldrig kommer göra mig av med. Jag hade den på min 40-årsfest och älskar den lika mycket idag som då. Det är så kul att spara några favoriter som man tycker extra mycket om, denna är från Malina och kul att använda den igen.

Älsklingen, så fin kväll vi hade.

Dricker nästan aldrig drinkar men någon gång ibland är det gott. Dessa var trevliga och goda. Gin Mule och Mystic and Spicy.

Finns det något vackrare än solnedgången.

Älskar takbarer, efter solen gått ned hade vi bord bokat på hotellets restaurang. Vi hade ätit fisk och skaldjur hela veckan så nu ville vi ha kött. Tog deras Argentinska oxfile, åh herregud alltså. Den var så god. Tips om ni ska dit. Ni kommer inte bli besvikna.

Gillar att ha flera olika sides till, kul att plocka och ha flera att välja på. Humus tex toppat med avocado och nötter, den var himmelsk. Vi frossade och njöt, riktigt bra mat och en mysig kväll.

Fick även sällskap av deras huskatt som låg bakom mig och sov.

Efter en skön dag och kväll tog vi taxi vid 22 tiden tillbaka till Milna igen. Vi gillade verkligen att bo där, i Supetar är det mer folk, restauranger och stränder men lugnet och charmen i Milna passade oss perfekt. Det var så rogivande. Inga sena kvällar, vi var ofta på hotellrummet före 23, havet, solen och alla upplevelser tar musten ur oss, haha.

I morgon kommer ett till inlägg från vårt hotell, många som undrar en del saker jag ska tipsa er om.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2019-08-04 Johanna Toftby, Resor

Kommentarer

Jenny 6 månader sen

🙌🥂

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vaknade på ett strålande humör idag, snart helg och en massa spännande saker händer nu, är så taggad för vår! Ja jag vet det är knappt slutet av januari, men…

Överallt skriker träningsrubrikerna åt oss: Fast mage! Fast rumpa! Bara tio minuter om dagen! Enklaste övningarna! Bilder på en perfekt kropp visar hur vi också kan se ut – om vi också opererar oss.…

Har precis ätit en god omelett efter träningspasset, omelett mättar och går snabbt att svänga ihop. Jag tar oftast vad jag har hemma, idag blev det spenat, tomater, paprika och ost, kryddar…

Innehåller annonslänkar Vaknade på ett strålande humör idag, snart helg och en massa spännande saker händer nu, är så taggad för vår! Ja jag vet det är knappt slutet av januari, men…

Överallt skriker träningsrubrikerna åt oss: Fast mage! Fast rumpa! Bara tio minuter om dagen! Enklaste övningarna! Bilder på en perfekt kropp visar hur vi också kan se ut – om vi också opererar oss.…