• 2019-08-08, 13:35
  • 2

Innehåller annonslänk

Suddig bild i farten i morse. Älskar vara igång igen! Snart ska vi börja köra inne på gymmet också. Jag gillar när vardagen är igång, rutiner och mer ordning och reda. Framförallt när Sverige äntligen börjar fungera igen, nästa vecka börjar nog de flesta jobba. Är man egenföretagare jobbar man liksom på ett annat sätt. Det vet nog alla som driver företag även om jag pausar mycket och tar det lugnare under sommaren så kan man inte släppa allt helt.

Åklagren som driver målet med kvinnan som hotat och förföljt mig börjar jobba om någon vecka, det ska bli spännande hur långt de kommit med målet nu. Hon sa före semestern att de inväntar ett par saker kring bevisningen och sedan väcker hon åtal.

Åt en knäckemacka med tonfiskröran på och ett ägg efter rundan, så gott. Inte mycket färg på bilden men det är så otroligt gott.

Dagens outfit är den här sköna, raka klänningen. Älskar sån modell som är ledig nu när det är varmt. Finns HÄR. Den kommer ni gillar. Något stor i storlek, gå ner om ni är osäkra. Rak modell och skönt material.

Zebramönster med lime.

Har råkat omedvetet fått in någon knäpp inställning i kameran så allt ser blurrat ut. Inte jag som gjort det och vill heller inte ha det. Måste hitta var jag tar bort det och har så svårt tålamod med sånt.

Vid 18.30 ska jag låna Jannes bil i Göteborg och hämta lillan, ska pussa ihjäl henne.

Hon är så åksjuk i bil så kör inte ner min bil utan tar tåget. Men sen ska vi vara i Göteborg och kanske gå på Way out West. Vi får se vad som händer!

 

 

 

 

 

 

2019-08-08 Johanna Toftby

Kommentarer

Sara 3 månader sen

Vilken fin t-shirt du har på första bilden, ser superskön ut! Vart är den ifrån? Tack för en trevlig blogg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 månader sen

Tack! Det är odd Molly

Ha en fin fredag! Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar till Ellos  Nu är det morgon här i Hurgada och solen värmer redan, vi ska äta frukost och gå ner till stranden, här steker solen redan vid åtta! Så vi…

Innehåller annonslänkar till Ellos  Nu är det morgon här i Hurgada och solen värmer redan, vi ska äta frukost och gå ner till stranden, här steker solen redan vid åtta! Så vi…

Vilken fantastisk dag! Jag och darling blev upphämtade på hotellet och åkte rakt ut i öknen. Bland det häftigaste jag sett. Vilket häftig miljö, bara sand så lång ögat kan nå. Vi…